Begeleiding aan huis

Kunt u hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het koken? Of wilt u met iemand een wandeling maken? Saar aan Huis komt graag bij u langs.

Mantelzorger aan huis | FlorencePas

Individuele begeleiding aan huis

Saar aan Huis biedt ouderen allerlei vormen van individuele begeleiding in de thuissituatie om zo lang mogelijk onbezorgd thuis te kunnen blijven wonen. Het kan gaan om hulp bij de boodschappen, vers koken, een wandeling of een uitstapje.

Vaste persoon als dienstverlener

U krijgt altijd hulp van dezelfde ‘Saar’ op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. De organisatie Saar aan Huis bekijkt samen met u welke dienstverlener het beste bij u past. Bij Saar aan Huis werken voornamelijk vrouwen van boven de veertig jaar met ervaring in het contact met ouderen. Ze zijn stuk voor stuk betrokken en gemotiveerd.

Mantelzorg met en zonder zorgindicatie

U kunt uw eigen Saar financieren uit uw Persoonsgebonden budget (PGB), vanuit uw Wmo- of Wlz-indicatie (Wet op maatschappelijke ondersteuning of Wet langdurige zorg) of vanuit uw zorgverzekering. Saar aan Huis heeft een contract met Achmea/Zilveren Kruis, VGZ, Univé, UMC, IZZ, IZA, CZ, NN, Ohra, Menzis, ONVZ en de Amersfoortse. Kijk in uw polisvoorwaarden welke vergoeding u precies krijgt. Natuurlijk kunt u ook particulier een Saar inhuren. Het uurtarief is vanaf 27,50 euro, afhankelijk van de zwaarte van de zorgvraag. Met uw FlorencePas krijgt u 5 procent korting op de uurprijs. Saar aan Huis komt in de gehele regio.

Meer informatie begeleiding aan huis

Neemt u voor meer informatie contact op met:

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.