Computerhulp aan huis

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het installeren of werken met uw computer of tablet? Met uw FlorencePas regelt u dat eenvoudig.

Computerhulp aan huis | FlorencePas

Computerhulp: van aansluiten tot instellen

De FlorencePas werkt samen met twee betrouwbare leveranciers: Thuis PC Hulp en AB Computerhulp. U kunt bij allebei rekenen op deskundige ondersteuning aan huis. Een rare foutmelding, een trage computer en een pc die niet meer opstart, worden zo verholpen. Ook helpen de ervaren medewerkers u bij het helpen instellen van hard- en software.

Ondersteuning door ThuisPChulp.nl

ThuisPChulp.nl is in handen van Michael Janssen. Hij richt zich al jaren specifiek op de doelgroep 55 jaar en ouder. Michael zorgt voor een passende oplossing bij alle digitale problemen. Ook geeft hij graag advies bij vervanging of reparatie van een computer of tablet. Bij ThuisPChulp.nl betaalt u 20 euro per half uur (inclusief btw) op basis van no cure no pay. Mocht het probleem onverhoopt niet kunnen worden verholpen, dan betaalt u dus niks. U betaalt geen voorrijkosten. Als FlorencePashouder krijgt u bij een bezoek een gratis stylus. Dit is een pennetje om een aanraakscherm van een tablet of smartphone mee te bedienen. U schakelt ThuisPChulp.nl in via 070 - 213 21 41 of info@thuispchulp.nl. Kijk voor meer informatie op www.thuispchulp.nl

AB Computerhulp staat ook voor u klaar

Ook de deskundige en ervaren medewerkers van AB Computerhulp komen bij u aan huis en helpen u met het installeren van hard- en software. Zij sluiten adsl-apparatuur aan en stellen (draadloze) netwerken in. Heeft u op uw computer een virus? Met de computerhulp aan huis wordt dit direct opgelost. Ook voor het aansluiten en het instellen van uw digitale televisie, e-reader of tablet bent u aan het juiste adres. AB Computerhulp verkoopt daarnaast computers. De voorrijkosten in Leidschendam-Voorburg zijn 5 euro en in Den Haag, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar 15 euro. Het uurtarief voor de computerhulp bedraagt 50 euro, inclusief btw. Er wordt minimaal één uur in rekening gebracht. Daarna wordt per kwartier afgerekend. U kunt AB Computerhulp bereiken via info@abcomputerhulp.nl en 06 - 24 15 58 85.

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u 25,50 euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.