Hovenier aan huis

Bent u op zoek naar iemand die uw tuin kan onderhouden? Ook dat regelt u eenvoudig en snel met uw FlorencePas.

Hovenier aan huis | Den Haag  en omstreken | Florence

Groenspecialist in Den Haag en omstreken

De FlorencePas werkt hiervoor samen met Groenrijk 't Haantje in Rijswijk. U kunt terecht bij de groenspecialisten van Groenrijk 't Haantje voor alle werkzaamheden in uw tuin of op het balkon. Denkt u aan tegelen, aanleggen en inrichten van een nieuwe tuin, schuttingen plaatsen en kleinere onderhoudswerkzaamheden, zoals snoeien en aanvegen. U kunt er ook voor kiezen om het reguliere onderhoud van uw tuin te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u een abonnement voor tuinonderhoud afsluiten. 

Meer informatie hovenier aan huis

Met uw FlorencePas betaalt u geen voorrijkosten. U krijgt daarnaast 10 procent korting op materiaal en 5 procent korting op arbeidsloon. U kunt direct een afspraak maken met Groenrijk 't Haantje via 015 - 212 63 59. Kijkt u voor meer informatie ook op www.haantjehoveniers.nl of breng een bezoek aan het prachtige tuincentrum aan de Laan van 't Haantje 22 in Rijswijk.

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.