Klusvrouw aan huis

Het onderhoud aan een woning staat nooit stil. U schakelt hiervoor heel eenvoudig Onze Klusvrouw van de FlorencePas in.

Klusvrouw aan huis | FlorencePas

Klussendienst aan huis van de FlorencePas

Welke klus er ook bij u thuis moet worden gedaan, de FlorencePas biedt altijd de oplossing. Wij werken hiervoor samen met de betrouwbare leverancier Onze Klusvrouw. Deze handige en vriendelijke dames voeren kleine en grote klussen voor u uit. Denkt u aan behangen, laminaat leggen, het ophangen van een schilderij of loodgieterswerkzaamheden. Omdat u in het bezit bent van een FlorencePas worden de klusjes aan huis tegen een voordeliger tarief aangeboden.

Klussen in en om het huis

Onze Klusvrouw bestaat uit de professionele klusvrouwen Dunja, Alexandra en Femke. Zij helpen u met al uw klussen in en om het huis. Ze hebben daarbij altijd oog voor slimme en praktische oplossingen. Op die manier kunt u zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen. Voor schilder-, behang- en tuinklussen kunt u eveneens bij Onze Klusvrouw terecht. Loodgieterswerk is eveneens mogelijk. Voor bijvoorbeeld het monteren van een verhoogd toilet draait Onze Klusvrouw haar hand niet om. 

Meer informatie

Met uw FlorencePas krijgt u bij Onze Klusvrouw 4 euro korting op het uurtarief van 53 euro. Voor het aanpassen en plaatsen van hulpmiddelen betaalt u betaalt u een speciaal uurtarief van 45 euro. U krijgt op de aanschaf van de veiligheidsproducten 10 procent korting. Voor grotere klussen van meerdere dagen kunt u een offerte aanvragen. En als Onze Klusvrouw er dan toch is, voert zij direct een gratis Veilig Woning-check uit. Kijk op www.onzeklusvrouw.nl of stuur een mail naar dunja@onzeklusvrouw.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06 - 51 38 66 64.

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.