(Levens)testament aan huis

Wat is er nodig als uzelf of uw partner wilsonbekwaam wordt of overlijdt? Hereditas kan u hierbij helpen.

Nalatenschapsbegeleiding aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Vertrouwd gevoel met uw FlorencePas

Hereditas helpt u nu en later. Als uw adviseur, ondersteunend of als gevolmachtigde, of als executeur. Omdat we weten dat zoiets persoonlijks zorgvuldig en vertrouwd moet gebeuren, werkt de FlorencePas samen met Hereditas. De medewerkers ondersteunen u bij (aankomende) wilsonbekwaamheid of na een overlijden. Ze regelen ook de opmaak van een testament of levenstestament (volmacht).

Kosten (levens)testament aan huis

De kosten voor een (levens)testament zijn 490 euro. Een eerste bezoek duurt een uur en bedraagt 99,50 euro. Als Hereditas in de akte een rol in het (levens)testament krijgt als executeur of gevolmachtigde, dan is het eerste bezoek gratis. Bij twee akten krijgt u een korting van 25 procent, bij vier akten 35 procent. Het uurtarief voor afwikkeling, volmacht of ondersteuning bedraagt 99,50 euro (u krijgt daarmee 5 euro korting).

Meer informatie

Hereditas komt in heel het werkgebied van Florence bij u thuis: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Voor meer informatie over een (levens)testament aan huis kunt u kijken op de website van Hereditas. U kunt ook contact opnemen met Hereditas via info@hereditas.org en via  085 - 877 18 89.

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 27,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.