Levenstestament aan huis

Wat is er nodig als uzelf of uw partner wilsonbekwaam wordt of overlijdt? Hereditas kan u hierbij helpen.

Nalatenschapsbegeleiding aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Vertrouwd gevoel met uw FlorencePas

Hereditas helpt u nu en later. Als uw adviseur, ondersteunend of als gevolmachtigde, of als executeur. Omdat we weten dat zoiets persoonlijks zorgvuldig en vertrouwd moet gebeuren, werkt de FlorencePas samen met Hereditas. De medewerkers ondersteunen u bij (aankomende) wilsonbekwaamheid of na een overlijden. Ze regelen ook de opmaak van een testament of levenstestament (volmacht). Met uw FlorencePas is het eerste gesprek kosteloos en vrijblijvend. 

Tarieven levenstestament aan huis

Een testament of levenstestament (volmacht) kost u met de FlorencePas € 395,- (basisversie). Ook het laten opmaken van een nabestaandendossier, met daarin uw adressen, bezittingen, verplichtingen en wensen, is met uw FlorencePas voordeliger. U krijgt € 40,- korting (normale kosten: € 285,-). Daarnaast krijgt u € 5,- korting op het normale uurtarief op bijvoorbeeld de afwikkeling van een nalatenschap (na de uitvaart). 

Meer informatie

Hereditas komt in heel het werkgebied van Florence bij u thuis: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Voor meer informatie over de nalatenschapsbegeleiding aan huis kunt u kijken op de website van Hereditas. U kunt ook contact opnemen met Hereditas via info@hereditas.org en via  085 - 877 18 89.

 

Jeroen Veugelers van Hereditas vertelt u graag meer over zijn dienstverlening.

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u € 25,- euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.