(Levens)testament aan huis

Wat is er nodig als uzelf of uw partner wilsonbekwaam wordt of overlijdt? Hereditas kan u hierbij helpen.

Nalatenschapsbegeleiding aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Vertrouwd gevoel met uw FlorencePas

Hereditas helpt u nu en later. Als uw adviseur, ondersteunend of als gevolmachtigde, of als executeur. Omdat we weten dat zoiets persoonlijks zorgvuldig en vertrouwd moet gebeuren, werkt de FlorencePas samen met Hereditas. De medewerkers ondersteunen u bij (aankomende) wilsonbekwaamheid of na een overlijden. Ze regelen ook de opmaak van een testament of levenstestament (volmacht).

Tarief (levens)testament aan huis

De kosten voor een (levens)testament zijn 395 euro. Een eerste bezoek bedraagt 95 euro. Als Hereditas een rol in het (levens)testament krijgt als executeur of gevolmachtigde, dan is het eerste bezoek gratis.

Meer informatie

Hereditas komt in heel het werkgebied van Florence bij u thuis: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Voor meer informatie over een (levens)testament aan huis kunt u kijken op de website van Hereditas. U kunt ook contact opnemen met Hereditas via info@hereditas.org en via  085 - 877 18 89.

 

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u 25,50 euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.