Maaltijden aan huis

Soms is koken voor uzelf niet makkelijk. Met onze maaltijden aan huis weet u zeker dat u altijd lekker, gezond en gemakkelijk eet.

Maaltijden aan huis

Maaltijden laten bezorgen

De maaltijden die u via uw FlorencePas bij u thuis kunt laten bezorgen, zijn gezond, gevarieerd en betaalbaar. De maaltijden worden bezorgd in Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. De FlorencePas werkt samen met apetito en Versmarkt Vreeburg. Daarmee kunt u rekenen op een betrouwbare levering van uw maaltijd. 

Maaltijden aan huis van apetito

Bij apetito kunt u vriesverse of warme maaltijden bestellen. De keuze is aan u.

 • Met de vriesverse maaltijden heeft u een keuze uit 150 verschillende maaltijden, van Hollands tot internationale gerechten, met en zonder vlees. De maaltijden zijn in de diepvries minimaal zes maanden houdbaar. De vriesverse maaltijden worden elke dinsdag bij u thuis bezorgd. De prijs per maaltijd is vanaf 5,61 euro (uw korting is hierin verrekend). U kunt de maaltijden uitproberen door een proefpakket met vier maaltijden te bestellen voor de speciale prijs van 22,50 euro.
 • Daarnaast biedt apetito warme maaltijden. De bezorging van deze maaltijden vindt dagelijks plaats, ook op zaterdag en zondag en op feestdagen. Er is een wekelijks wisselende menukaart met diverse soorten gerechten, van vegetarisch tot vlees en van Nederlands tot internationaal. De prijs per warme maaltijd is vanaf 10,63 euro (uw korting is hierin verrekend). U kunt als FlorencePashouder de maaltijden drie dagen uitproberen voor 8,49 euro per maaltijd. 
 • Lekker en verantwoord eten hoeft niet duur te zijn. In de huidige tijd van stijgende kosten stelt apetito u ook graag een speciaal aantrekkelijk geprijsd assortiment voor. Daarmee geniet u van verantwoord en goed eten tegen de beste prijs. De genoemde prijzen op de website zijn nog zonder de korting. Die wordt dus nog verrekend.
 • Als FlorencePashouder krijgt u elk kwartaal een aanbieding voor de zogeheten seizoensdoos. Hierin zitten zeven maaltijden die passen bij het seizoen. U betaalt hiervoor 39,50 euro (uw korting is hierin verrekend). Bekijk de seizoensdoos van dit moment en bestel!
 • Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op alle maaltijden. Over de voor- en nagerechten die u besteld, wordt geen korting verrekend. Er worden geen bezorgkosten berekend. Alle maaltijden worden bezorgd in Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar en Rijswijk.  
 • Voor meer informatie, een overzicht van de maaltijden en het doen van bestellingen, kunt u contact opnemen met apetito via www.apetito.nl of via 088 - 201 21 23.
 • Diëtiste Danique Katier van apetito vertelt u graag meer over het belang van gezond en gevarieerd eten.

Maaltijd aan huis van Versmarkt Vreeburg

Versmarkt Vreeburg levert koelverse maaltijden die vers zijn gekookt met gezonde en duurzame ingrediënten. U hoeft de maaltijden alleen maar even op te warmen in de oven of magnetron.

 

 • U krijgt het door u gewenste aantal maaltijden wekelijks aan de deur afgeleverd. U kunt kiezen uit een groot assortiment. Heeft u naast maaltijden ook boodschappen nodig? Dan kunt u die bij Versmarkt Vreeburg heel handig tegelijkertijd met de maaltijden bestellen. 
 • Het minimumbedrag voor een bestelling is 15 euro. Onder de 25 euro wordt er 3,50 als bijdrage in de bezorgkosten berekend.
 • Na tien bestellingen van minimaal 25 euro ontvangt u gratis een zak vers fruit. 
 • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Versmarkt Vreeburg via 070 - 320 42 52. Kijkt u ook eens op de website www.versmarktvreeburg.nl.

FlorencePas aanvragen

 • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
 • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
 • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
 • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
 • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.