Schoenen aan huis

Als het lastig is om uit huis te gaan om nieuwe schoenen te kopen, dan maakt u gebruik van de service schoenen aan huis.

Schoenen aan huis

Verkoop schoenen aan huis

De FlorencePas werkt hiervoor samen met de Tap Speciaal Schoenen/Beterlopenwinkel. Deze leverancier is gespecialiseerd in goede modieuze schoenen. De verkopers komen graag met een collectie op basis van uw schoenmaat en wensen bij u thuis langs. Zo kunt u comfortabel en op uw gemak thuis nieuwe schoenen uitzoeken.

Schoenen aan huis van Tap Speciaal Schoenen

Bent u slecht ter been of kunt u moeilijk de deur uit, dan is de schoenen aan huis-service van Tap Speciaal Schoenen/Beterlopenwinkel iets voor u. Na een telefonisch consult komt een ervaren schoenconsulent met een op uw voeten afgestemde collectie merkschoenen naar u toe. Alle schoenen hebben uitneembare voetbedden, zodat ze geschikt zijn voor uw eigen steunzolen. U kunt kiezen uit bekende merken, als Finn Comfort, Solidus en Durea in verschillende wijdtematen. Heeft u diabetes, artrose of reuma, dan houdt de schoenadviseur hier rekening mee.

Meer informatie schoenen aan huis

Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op uw aankoop van een paar schoenen. U betaalt geen voorrijkosten. Als u niet slaagt worden er geen kosten in rekening gebracht. In de Beterlopenwinkel in Den Haag kunt u terecht voor een pedicurebehandeling en voor steunzolen. Voor een afspraak kunt u bellen met 070 - 309 90 58 of 071 - 589 67 79.

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 26 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.