Schoenen aan huis

Als het lastig is om uit huis te gaan om nieuwe schoenen te kopen, dan maakt u gebruik van de service schoenen aan huis.

Schoenen aan huis

Verkoop schoenen aan huis

De FlorencePas werkt hiervoor samen met twee schoenenleveranciers: schoenenspeciaalzaak Van Asperen en de Beterlopenwinkel. Beide leveranciers zijn gespecialiseerd in goede modieuze schoenen. De verkopers komen graag met een collectie op basis van uw schoenmaat en wensen bij u thuis langs. Zo kunt u comfortabel en op uw gemak thuis nieuwe schoenen uitzoeken.

Schoenen aan huis van schoenenspeciaalzaak Van Asperen

Schoenenspeciaalzaak Van Asperen is al meer dan 100 jaar een begrip in Den Haag. Hier kunt u terecht voor allerlei soorten schoenen, van smal tot breed. Denkt u aan bekende merken als Greve, Durea, Hartjes, Mephisto, van Bommel en Finn Comfort. Het uitgebreide assortiment omvat confectieschoenen voor dames, heren en kinderen. Al het personeel van Van Asperen is vakkundig geschoold, van een gezond lopen- tot een schoenconsulente. U kunt bij Van Asperen ook terecht voor een podotherapeut of een voetreflextherapeute. Indien nodig worden er inlays op maat geleverd of worden er orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen gedaan. Met uw FlorencePas krijgt u 10% korting op schoenen. Voor het maken van een afspraak belt u met 070 - 345 45 62.

Schoenen aan huis van Beterlopenwinkel/Tap Speciaal Schoenen

Tap Speciaal Schoenen komt graag bij u langs met schoenmodellen die u zonder moeite en pijn kunt aan- en uittrekken. Alle schoenen, van winterlaarzen tot zomersandalen, zijn voorzien van losse voetbedden die u steun en stabiliteit geven zodat ze meehelpen om vallen te voorkomen en het makkelijker maken om te wandelen. Tevens zijn alle modellen geschikt voor steunzolen. U kunt kiezen uit bekende merken, als Finn Comfort, Solidus en Durea in verschillende wijdtematen. Heeft u diabetes, artrose of reuma, dan houdt de schoenadviseur hier rekening mee. Met uw FlorencePas krijgt u 10% korting op uw aankoop van een paar schoenen. U betaalt geen voorrijkosten. Het bezoek aan huis is vrijblijvend. Als u niet slaagt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Tot veertien dagen na de aankoopdatum kunnen schoenen worden geretourneerd.  Bel naar Tap Speciaal Schoenen voor het maken van een afspraak: 071 - 589 67 79 of 070 - 309 90 58. Bekijkt u ook de video over de Beterlopenwinkel/Tap Speciaal Schoenen.

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u € 25,- euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.