Vervoer van en naar huis

Met de FlorencePas regelt u comfortabel vervoer van en naar huis. Zo gaat u makkelijk even langs de markt bijvoorbeeld.

Vervoer van en naar huis

Korte en lange ritten

De FlorencePas werkt samen met de Hofstad Taxicentrale, kortweg Hofstadtax. Als FlorencePashouder heeft u hierdoor aantrekkelijke extra vervoersmogelijkheden. Hofstadtax verzorgt niet alleen korte ritten binnen de regio Haaglanden, maar ook vervoer door heel Nederland en indien gewenst rolstoelvervoer. De chauffeurs zijn vriendelijk en service gericht, Hofstadtax is 24 uur per dag bereikbaar.

Voordelen FlorencePas taxivervoer

Op reguliere ritten krijgt u op vertoon van uw FlorencePas 10 procent korting. Maakt u vaak gebruik van taxivervoer? Dan is een jaarabonnement misschien iets voor u. U ontvangt dan een pas waarmee u gebruik kunt maken van taxivervoer tegen een vaste prijs, die 20 tot 50 procent lager ligt dan een reguliere rit. Voor het abonnement zelf betaalt u met de FlorencePas 50 procent minder: 12,50 euro in plaats van 25 euro.

Meer informatie Hofstadtax

Voor meer informatie kijkt u op www.hofstadtax.nl. U bereikt de Hofstad Taxicentrale op 070 – 346 26 26.

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.