FlorencePas
070 - 41 31 000

Was- en stomerijservice aan huis

Was- en stomerijservice aan huis

Is het wassen van uw kleding en beddengoed u eigenlijk te zwaar geworden? Denkt u dan eens aan een was- en stomerijservice aan huis.

Uw was binnen een week gedaan

Daarmee maakt u het uzelf een stuk makkelijker. De FlorencePas werkt voor deze was- en stomerijservice aan huis samen met de Westlandse Kwaliteitsstomerij (WKS). Dit bedrijf haalt uw was- en stoomgoed bij u thuis op. Na ongeveer een week wordt alles weer schoon, gestreken of gestoomd teruggebracht. WKS werkt in heel het werkgebied van Florence: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

 

Tarieven was- en stomerijservice aan huis

De kosten van het wassen bedragen tot vijf kilo ongeveer € 15,50. Daarna betaalt u per kilo. Het laten stomen van bijvoorbeeld een blouse kost € 3,75. Met uw FlorencePas ontvangt u 30% korting op al uw was- en stoomgoed. U betaalt daarnaast geen voorrijkosten. Bij een volle klantenkaart (na tien bezorgingen) krijgt u € 4,50 extra korting.

 

Meer informatie

Voor meer informatie, het aanvragen van een klantenkaart en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de was- en stomerijservice WKS. Dat kan via 070 - 325 13 11. Nanette Molleman vertelt u graag meer over de dienstverlening van de was- en stomerijservice.

Voor u geselecteerd