Maarten van der Weijden in Steenvoorde

Maarten van der Weijden zet zich in voor de Week van Zorg en Welzijn.

Maarten van der Weijden zwemt in Steenvoorde

Verbinden

Als kick-off van deze week zet hij zorg- en welzijnsmedewerkers in het zonnetje. Hij verbindt de 14 zorgregio´s door ze in één etmaal allemaal te bezoeken en bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties een stuk te zwemmen, want de zorg gaat immers ook 24/7 door. In de regio Haaglanden bezoekt hij Florence woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk.

Zwemmarathon

Maarten van der Weijden start op zondag 11 maart om 20.00 uur bij de eerste zorgorganisatie in Rijsbergen. Hij bezoekt in totaal 14 verschillende organisaties door het hele land die hun zwembad ter beschikking stellen. Maandag tussen 0.30 en 1.30 uur zal Maarten in het zwembad van Steenvoorde een half uur lang zwemmen. Ook gaat hij in gesprek met medewerkers en cliënten. Bij elkaar duurt de actie 24 uur. Op maandag 12 maart rond 20.00 uur finisht van der Weijden zijn zwemmarathon in Amsterdam. 

Ambassadeur

Van der Weijden zette zich ook vorig jaar in voor de Week van Zorg en Welzijn. “Ik ben trots dat ik weer ambassadeur mag zijn van deze week. Ik hoop met deze actie veel aandacht te krijgen voor zorg en welzijn, omdat ik tijdens mijn ziekte zelf heb ervaren hoe belangrijk deze zorg is en dat deze altijd doorgaat. Ook dit jaar zetten we zorg- en welzijnsmedewerkers in het zonnetje, want zij staan dag én nacht voor ons klaar”, aldus van der Weijden.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.