Contact met Florence

Heeft u een vraag? Wilt u een rondleiding op een van onze locaties? Heeft u ondersteuning nodig? Neemt u dan contact met ons op.

Contact met Florence

Telefoon, mail of post

Wij zijn eenvoudig te bereiken. U kunt Florence telefonisch benaderen en ook via de e-mail of post. Op welke manier u ook contact met ons zoekt, wij komen graag met het antwoord op uw vragen. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

 

Zoeken op website

Natuurlijk proberen wij op onze website al zoveel mogelijk informatie te geven. Kijkt u dan daarom gerust even rond of het antwoord op uw vraag er wellicht bij staat. U kunt hiervoor het zoekvenster rechtsboven in uw beeldscherm gebruiken (het oranje loepje). Staat het antwoord er niet bij, dan kunt u ook onderaan deze pagina het contactformulier invullen. Uw vraag wordt dan meteen naar een medewerker van Florence doorgestuurd. U krijgt binnen drie werkdagen antwoord.

Specifieke informatie locaties Florence

Als u informatie wilt over een specifieke locatie van Florence, dan kunt u zich het beste rechtstreeks tot de betreffende locatie richten. De contactgegevens van onze verzorgings- en verpleeghuizen in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar vindt u in ons locatieoverzicht. In dit overzicht kunt u ook meteen uw route plannen via Google Maps.

Stel uw vraag via het vragenformulier

*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.