Personenalarmering: 24/7 veilig voelen

Vindt u het prettig als u in nood vanuit huis altijd iemand kunt bereiken? Onze Personenalarmering biedt die veiligheid in de regio Den Haag. Personenalarmering van Florence zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel zelfstandig kunt wonen.

Personenalarmering | 24/7 veilig voelen | Florence

Voelt u zich onwel worden of bent u gevallen? Met personenalarmering van Florence bereikt u ons altijd, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Bent u niet in staat om antwoord te geven? Dan schakelen wij direct een hulpverlener in. Onze alarmering is geen vervanging van het alarmnummer 112. Als wij vaststellen dat u spoedeisende hulp nodig heeft, bellen wij onmiddellijk het alarmnummer.

Hoe werkt de Personenalarmering?

Wanneer u kiest voor het persoonlijke alarmeringssysteem van Florence, plaatsen wij bij uw telefoonaansluiting een alarmeringsapparaat.U krijgt ook een kleine alarmknop met zender. De alarmknop draagt u om uw pols of als ketting om uw hals. De alarmzender heeft een bereik van ongeveer vijftig meter: vanuit alle kamers in uw woning kunt u om hulp vragen. Heeft u dringend hulp nodig? Dan drukt u op de alarmknop. De alarmzender maakt direct verbinding met Florence. U hoort vervolgens een medewerker van Florence praten. Op dat moment kunt u vertellen wat er aan de hand is. U hoeft hiervoor niet in de buurt van uw telefoon te zijn. Heeft u hulp nodig? Dan schakelen wij het professionele opvolgteam van Florence in. Florence is in het bezit van uw huissleutel.

Kosten van Florence Personenalarmering

De kosten bedragen 33,95 euro per maand. U betaalt eenmalig aansluitkosten van 140 euro. Sommige verzekeraars vergoeden (een deel) van de abonnementskosten. Informeert u bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Meer informatie over de vergoeding van personenalarmering leest u op de website van de Rijksoverheid.

Aanvragen Personenalarmering

Wilt u zich aanmelden voor Personenalarmering? Dat kan via het formulier Aanvragen Personenalarmering. Na ontvangst van uw aanvraag neemt de installateur van de apparaten contact met u op voor een afspraak. U krijgt op dat moment ook verdere uitleg over de alarmering. U ondertekent een contract en een machtiging en stuurt die retour. Nadat het contract in orde is, ontvangt u Personenalarmering van Florence. Heeft u Verpleeghuiszorg Thuis? Dan hoeft u niks te doen. Florence regelt de Personenalarmering voor u.

Meer vragen over alarmering?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van alarmering van Florence? Neemt u dan contact met ons op via alarmering@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Wij vertellen u graag meer.