Personenalarmering: 24/7 veilig voelen

Vindt u het prettig als u in nood vanuit huis altijd iemand kunt bereiken? Onze Personenalarmering biedt die veiligheid.

Personenalarmering: 24/7 veilig voelen

Personenalarmering: een veilig gevoel

De Personenalarmering van Florence zorgt ervoor dat u met een prettig en veilig gevoel zelfstandig kunt wonen. Voelt u zich onwel worden of bent u gevallen? Met de Personenalarmering bereikt u ons altijd, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Als u niet in staat bent om antwoord te geven, wordt door ons direct een hulpverlener ingeschakeld. Onze alarmering is géén vervanging van het alarmnummer 112. Als wij constateren dat u spoedeisende hulp nodig heeft, bellen wij onmiddellijk het alarmnummer.

Hoe werkt de Personenalarmering?

Wanneer u kiest voor de Personenalarmering van Florence, plaatsen wij bij uw telefoonaansluiting een alarmeringsapparaat. Daarnaast krijgt u een kleine alarmzender die u om uw hals of pols kunt dragen. De alarmzender heeft een bereik van ongeveer vijftig meter en dat betekent dat u vanuit alle kamers in uw woning om hulp kunt vragen. Op het moment dat u hulp nodig heeft, drukt u op de alarmknop. Via uw telefoon wordt er direct verbinding gemaakt met Florence. U hoort vervolgens een medewerker van Florence praten. Op dat moment kunt u vertellen wat er aan de hand is. U hoeft hiervoor niet in de buurt van uw telefoon te zijn.

Kosten van de Personenalarmering

Hieronder leest u meer over de kosten van Personenalarmering (prijswijzigingen zijn voorbehouden). Sommige verzekeraars vergoeden (een deel) van de abonnementskosten. Informeert u bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

 

  • Personenalarmering: Bij het abonnement Personenalarmering wordt het professionele opvolgteam van Florence ingeschakeld wanneer blijkt dat u hulp nodig heeft. Bij de Personenalarmering is Florence in het bezit van uw huissleutel. De maandelijkse kosten bedragen € 27,25*. U betaalt eenmalig aansluitkosten van 78 euro.

Aanvragen abonnement

Een abonnement aanvragen voor de Personenalarmering doet u heel eenvoudig op via het aanvraagformulier. Na ontvangst van uw aanvraag wordt door onze externe partij een afspraak gemaakt. U krijgt op dat moment ook verdere uitleg over de alarmering. Nadat het contract in orde is, ontvangt u personenalarming van Florence.

Meer informatie alarmering

Heeft u vragen over de mogelijkheden van alarmering van Florence? Neemt u dan contact met ons op via alarmering@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Wij vertellen u graag meer. 

 

* de dienstverlening voor alarmering is sinds 1 januari 2015 niet meer vrijgesteld van btw. De genoemde prijzen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Aanvraagformulier Personenalarmering

Gegevens aanvrager
*(sofinummer)
*
*
*
*
*
*
*
*Analoog of digitaal
*Wat is uw IBAN-rekeningnummer? Met de IBAN BIC Check vindt u van een Nederlands rekeningnummer de bijbehorende IBAN en desgewenst ook de BIC. www.ibanbicservice.nl
*
*
*
*
*
Indien u thuiszorg ontvangt
Mede aanvrager
(Sofinummer)
(medeaanvrager)
Eerste contactpersoon **
Tweede contactpersoon **
*
* Velden met een * dienen ingevuld te worden.
** Deze gegevens worden alleen gebruikt in situaties waarin het noodzakelijk is dat er naasten ingelicht worden. De opvolging van het alarm wordt verzorgd door de medewerkers van Florence.
Vul hier niets in a.u.b.