Samenwerkingsverbanden

Om de kwaliteit van zorg te blijven verbeteren, werkt Florence samen met diverse zorg- en welzijnsorganisaties. 

Samenwerkingsverbanden

Florence partner met In Voor ZorgPartner met In Voor Zorg 

Florence is partner van In Voor Zorg. Dit programma helpt zorgorganisaties bij het inrichten van werkprocessen in een veranderende omgeving. Het programma bundelt bestaande kennis en biedt organisaties praktische ondersteuning in veranderingstrajecten. In Voor Zorg loopt sinds september 2009 en is een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Vilans, het kenniscentrum voor langdurende zorg.

 Onderdeel van Taskforce Mantelzorg 

Florence maakt onderdeel uit van de Taskforce Mantelzorg. Hierin zijn verder professionals van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH), HWW Zorg, Zichtbare Schakels, Welzijn Scheveningen en Xtra Welzijn vertegenwoordigd. De deelnemende partijen zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden die er voor mantelzorgers zijn en kunnen helpen de weg te vinden naar ondersteuning, hulpmiddelen of respijtzorg. Kijk voor meer informatie op www.florence.nl/mantelzorg

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.