Waar staan we voor?

Florence biedt zorg en advies, thuis en binnen de expertise- en woonzorglocaties. Dat doen wij vanuit een missie en een visie.

Missie en visie van Florence

Liever Florence

Twintigduizend inwoners van de regio Haaglanden rekenen iedere dag op de zorgprofessionals van Florence. Onze 3.000 medewerkers en ruim 1.200 vrijwilligers helpen al deze mensen zoveel mogelijk het leven te blijven leiden dat hun lief is. Juist als hun gezondheid hen in de steek laat.

 

De zorg in Nederland is uitdagend, we worden met zijn allen steeds ouder. Als mensen ouder worden ontstaat behoefte aan ondersteuning. Florence is er dan voor u. Om u te helpen zo lang en zoveel mogelijk het leven te kunnen leiden dat u lief is.

 

Dat betekent dat we met onze cliënten meedenken om ervoor te zorgen dat zij zo lang mogelijk onafhankelijk blijven. En dat, als het nodig is, we hen thuis kunnen ondersteunen met de juiste zorg. Wij beschikken over tijdelijke verblijfszorg en gespecialiseerde thuiszorg voor ouderen na bijvoorbeeld ziekenhuisopname of tijdelijke achteruitgang in gezondheid. En als het thuis echt niet meer gaat, hebben wij een ruim aanbod van woonzorglocaties waar we er 24 uur per dag voor de cliënten zijn.

Echte interesse en deskundige blik

Ieder mens is uniek en wil het graag op zijn of haar manier. Daar houden wij rekening mee. We verdiepen ons in het leven van de mensen voor wie we aan de slag gaan. We beschikken over kennis en de ervaring om zo dicht mogelijk aan te sluiten bij wat iemand kan en wil. Familieleden, naasten en vrijwilligers zijn daarbij van onschatbare waarde. Door goed met hen samen te werken, bereiken we het beste resultaat.  Samen zoeken we naar manieren die er voor zorgen dat u zoveel mogelijk het leven kunt leiden zoals u dat wilt.

Thuis in alle buurten

Het mooie is dat we bij Florence in alle buurten thuis zijn. Of het nu in de stad is of daarbuiten, of het nu op ‘t veen of op het zand is. We spreken de taal van de buurt, weten hoe we dingen kunnen regelen en genieten van prettige samenwerkingen met anderen. Daarbij staan we open voor iedereen. We kijken niet naar komaf of overtuiging. Iedereen is welkom bij Florence!

Onze strategische koers

De stategische koers is ons kompas dat richting geeft aan de keuze die we moeten maken in de snel opvolgende veranderingen binnen en buiten Florence. 

 

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.