florence labels

Personenalarmering

Personenalarmering | Florence

Prettig zelfstandig wonen, dat doet u zeker met de Personenalarmering van Florence. Daarmee is er altijd hulp dichtbij.


Personenalarmering: een veilig gevoel

De Personenalarmering van Florence is voor mensen van alle leeftijden en bestaat uit een alarmknop dat u om uw nek draagt. U kunt van de Personenalarmering gebruikmaken in dringende gevallen. Bijvoorbeeld wanneer u onwel wordt of als u bent gevallen en niet meer overeind kunt komen. Met een druk op de alarmknop maakt u direct contact met een medewerker van Florence. En dat 24 uur per dag, ook in het weekeinde. Er staat dus altijd iemand voor u klaar. Dat is een prettig en veilig idee.

 

Kosten Personenalarmering 

Aan het gebruik van de Personenalarmering zijn maandelijkse kosten verbonden. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de abonnementskosten. Informeert u hiervoor bij uw zorgverzekeraar. Voor Personenalarmering betaalt u maandelijks een bedrag van € 24,75*. Dit zijn de kosten voor het abonnement en de opvolging van alarmoproepen in geval van nood. Daarnaast betaalt u eenmalig aansluitkosten van € 78,-*.

 

Meer informatie over Personenalarmering

Florence biedt Personenalarmering in de regio Den Haag. Neemt u voor meer informatie contact op met Florence via 070 - 41 31 000. U kunt ook direct Personenalarmering aanvragen via het aanvraagformulier

 

* de dienstverlening voor alarmering is sinds 1 januari 2015 niet meer vrijgesteld van btw. De genoemde prijzen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Gemak aan huis, dat beleeft u aan de diensten en services van de Florence. Van pedicure tot boodschappendienst, ze komen langs.
Lekker en voedzaam eten zonder zelf te hoeven koken dankzij een maaltijdenservice. Ook dat regelt u bij Florence.
Een zinvolle dagbesteding maakt het leven aangenamer. Bij Florence kunt u meedoen aan allerlei ontspannende dagactiviteiten. 
Florence informeert u graag over de diverse hulpmiddelen die er zijn waarmee u uw leven comfortabeler kunt maken.
Bij een ernstige ziekte kunt u emotionele en praktische hulp gebruiken. Een Florence-verpleegkundige komt hiervoor bij u thuis.
Florence biedt in Rijswijk en Den Haag de faciliteit Zorghotel aan. Een Zorghotel biedt tijdelijke zorg in Rijswijk en Den Haag...