Revalideren na een beroerte

Als u een beroerte heeft gehad, kunt vaak bepaalde dagelijkse handelingen niet meer. Revalideren is dan belangrijk.

Revalideren na een beroerte

Behandeldoelen opstellen 

Met revalidatie worden bepaalde activiteiten, als het doen van de boodschappen of een stukje wandelen, wellicht weer mogelijk. Wanneer u bij Florence komt revalideren na een beroerte, dan maakt u kennis met ons neurorevalidatieteam. Samen met een ergotherapeut wordt er onderzocht wat er speelt. U stelt samen een behandelplan op waarin staat vermeld wat de doelen zijn die u wilt behalen. Vervolgens gaat u onder begeleiding van onze zorgprofessionals revalideren. Dat gebeurt in groepsverband of individueel, afhankelijk van wat u nodig heeft. Als u weer naar huis kunt, bespreken we welk nazorgtraject er eventueel nodig is om ervoor te zorgen dat u zich weer comfortabel en veilig thuis voelt. Graag vertellen wij met onderstaande animatie meer over wat u kunt verwachten.

 

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van revalideren na een beroerte, neemt u dan contact met ons op. Dat kan via info@florence.nl en via 070 - 41 31 000.

 

  • Fysiotherapeut Martine Kant-Bosma doet promotieonderzoek naar visuospatieel neglect. Dit is een veelvoorkomende stoornis die kan optreden bij mensen die een beroerte hebben gehad. Lees haar verhaal.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.