CVA-verpleegkundige

Heeft u een beroerte gehad of iemand die u kent? Dan kan onze CVA-verpleegkundige u ondersteunen en leren omgaan met de gevolgen.

CVA-verpleegkundige | begeleiding na een beroerte | regio Den Haag

Begeleiding na beroerte door CVA-verpleegkundige

De situatie na een beroerte (CVA) kan veel vragen oproepen. U kunt zich angstig of onzeker voelen. Vaak leven er vragen over de opname, de oorzaak en de gevolgen van een herseninfarct, TIA of hersenbloeding. Onze CVA-verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in uw aandoening en begeleiden u in uw thuissituatie in het proces na uw beroerte.

Zorg en ondersteuning na beroerte in thuissituatie

Na een beroerte vindt er bijna altijd een revalidatieperiode plaats. Bij Florence kunt u revalideren na een beroerte in ons verpleeghuis Westhoff in Rijswijk. Een speciaal behandelteam gaat daar met u aan de slag en bekijkt wat er binnen uw geestelijk en lichamelijk functioneren kan worden verbeterd. Na de revalidatie keert u mogelijk weer terug naar uw eigen huis. Dan begint het nazorgtraject. Een van onze CVA-verpleegkundigen begeleidt u hierbij. Wanneer de CVA-verpleegkundige ziet dat u thuiszorg nodig heeft of andere manieren van ondersteuning, dan wordt dit direct geregeld, in overleg met u en uw eventuele familieleden. Wanneer u niet hoeft te revalideren na een beroerte, maar thuis wel met vragen zit, dan kunt u altijd worden bezocht door de CVA-verpleegkundige van Florence voor het nazorgtraject.

Meer informatie zorg na beroerte regio Den Haag

Heeft u vragen over de zorg- en behandelingsmogelijkheden en het nazorgtraject bij een hersenbloeding, herseninfarct of TIA? Neemt u dan contact op met onze CVA-verpleegkundigen. Zij zijn bereikbaar via 070 - 41 31 000 of via info@florence.nl en werken in het werkgebied Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.