Diabetesverpleegkundige

Onze diabetesverpleegkundige ondersteunt en begeleidt u wanneer u suikerziekte heeft.

Diabetesverpleegkundige | suikerziekte | Den Haag

Diabetesverpleegkundige in regio Den Haag

Wanneer u te maken heeft met diabetes mellitus (suikerziekte), dan komt er veel op u af. De ziekte vraagt om veel inspanning van u en u heeft mogelijk extra zorg nodig. Onze diabetesverpleegkundige ondersteunt en begeleidt u op verschillende manieren. Zo kan zij u onder meer vertellen over uw aandoening, u begeleiden en u leren de glucosemeter te gebruiken. Wanneer u in een van de verpleeg- of verzorgingshuizen van Florence woont, kunnen wij, indien nodig, ook de gehele diabeteszorg van u overnemen. 

Ondersteunen van uw huisarts 

Onze diabetesverpleegkundige ondersteunt daarmee ook uw huisarts bij de behandeling van uw suikerziekte. Door regelmatig controles uit te voeren en u eventueel te verwijzen naar andere disciplines, als een diëtist, een pedicure (bij voetproblemen veroorzaakt door diabetes en preventie) of de thuiszorg, kunt u rekenen op de beste zorg en behandeling.

Meer informatie diabetesverpleegkundige Den Haag

De diabetesverpleegkundige kijkt graag samen met u en uw huisarts of internist naar welk behandelplan u nodig heeft. U heeft hiervoor een verwijzing nodig van uw huisarts of internist. Voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek kunt u contact met ons opnemen via info@florence.nl en via 070 - 41 31 000. Onze diabetesverpleegkundigen werken onder meer in  Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Bent u jonger? Ook voor diabetes bij een zwangerschap kunt u bij ons terecht.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.