Fysiotherapeut

Onze fysiotherapeut helpt u als u (lichamelijke) aandoeningen heeft die uw functioneren belemmeren. 

Fysiotherapie | regio Den Haag | Florence

Fysiotherapeut bij revalidatie, ziekte of operatie

Florence biedt fysiotherapie in Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Fysiotherapie helpt u om zelfstandig thuis te blijven wonen, ook als u (lichamelijke) beperkingen heeft die uw functioneren belemmeren. Onze fysiotherapeut ondersteunt u bij en na revalidatie, ziekte of operatie. 

Fysiotherapie op diverse locaties in regio Den Haag

De fysiotherapie bieden wij binnen een groot aantal van onze verpleeg- en verzorgingshuizen in de regio Den Haag en indien nodig bij de cliënt thuis. Binnen onze woonzorglocaties behandelen wij veel (oudere) cliënten met een complexe zorgvraag. Ook mensen die zelfstandig wonen en vanwege een lichamelijke aandoening of handicap problemen ervaren in hun dagelijks leven, kunnen bij ons terecht. Veel voorkomende klachten waar onze fysiotherapeuten bij kunnen ondersteunen zijn loopproblemen, gewrichtsproblematiek, vallen, decubitius en lighouding. Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en zijn gespecialiseerd in complexe problematiek bij oudere mensen.

Wat gebeurt er tijdens fysiotherapie?

Onze fysiotherapeut begint met een intakegesprek en met een onderzoek. Tijdens dit consult worden de problemen die u aangeeft, besproken, onderzocht en er wordt direct bekeken welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de hulpvraag stelt de fysiotherapeut samen met de cliënt een behandelplan met behandeldoelen op. Het kan ook zijn dat u voor een aandoening bij Florence al onder behandeling bent en daarbij naar de fysiotherapeut wordt doorverwezen. De behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • diverse oefeningen om te revalideren of te reactiveren om weer te leren opstaan, lopen, uw kracht te vergroten en uw conditie te verbeteren;
  • oefeningen om uw functies te behouden, bijvoorbeeld door uw spieren en gewrichten sterk en soepel te houden;
  • en adviezen op het gebied van hulpmiddelen, als prothesen, orthopedisch schoeisel, het leren omgaan met deze middelen en valpreventie.

Onze fysiotherapeuten hebben een nauwe samenwerking met andere specialisten binnen Florence. Daarnaast werken zij samen met een orthopedisch instrumentenmaker en een voet-schoencentrum. Zij kunnen u adviseren over onder andere protheses, steunkousen, braces en orthopedische schoenen.

Vergoeding fysiotherapie

De fysiotherapie valt veelal onder de aanvullende zorgverzekering. Florence heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Het is raadzaam in uw verzekeringspolis (aanvullende verzekering) na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn. Onze fysiotherapeuten zijn ook direct toegankelijk, maar een directe verwijzing van uw huisarts of uw specialist heeft onze voorkeur.

Meer informatie fysiotherapie Den Haag en omstreken

Florence biedt fysiotherapie aan in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatie dicht bij u in de buurt. Ook kunt u hiervoor het aanvraagformulier invullen. Neemt u ook als u verder weg woont, gerust contact op met een van de Florence-locaties hieronder.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fysiotherapie Den Haag

Behandeldienst Gulden Huis

Steenhouwersgaarde 1, Den Haag

ghs.fysio@florence.nl

 

Verpleeghuis Mariahoeve
Hofzichtlaan 115, Den Haag
070 - 754 65 65
mhv.fysio@florence.nl

 

Woonzorgcentrum Oostduin
Goetlijfstraat 5, Den Haag
070 - 754 05 23
odn.fysio@florence.nl

 

Woonzorgcentrum Uitzicht
Zonnebloemstraat 383, Den Haag
070 - 754 54 04
ghs.fysio@florence.nl

Fysiotherapie Rijswijk

Revalidatiecentrum Westhoff
Julialaantje 38, Rijswijk
070 - 754 24 22
whf.fysio@florence.nl

Fysiotherapie Wassenaar

Woonzorgcentrum Duinstede
Deijlerweg 208, Wassenaar
070 - 754 33 35
dst.fysio@florence.nl

Aanmelden of vragen voor eerstelijnszorg

Cliëntgegevens
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.