Psycholoog

Bent u verward? Merkt u dat u dingen vergeet? Zit u in de knoop? Onze psycholoog kan onderzoeken wat er aan de hand is.

Psychologische ondersteuning | regio Den Haag | psycholoog Florence

Psycholoog onderzoekt wat er bij u speelt

De psycholoog van Florence doet aan diagnostiek. Dat wil zeggen dat hij of zij op basis van gesprekken, observaties, testen en vragenlijsten onderzoekt wat er precies bij u speelt. Waar komt uw verwardheid vandaan? Waar heeft u precies last van? Het resultaat van het onderzoek wordt door de psycholoog uitgebreid met u besproken. Zo kan er samen met u worden bekeken welke eventuele vervolgstappen er nodig zijn. De psycholoog kan worden ingezet als u wilt weten wat er speelt of als u al een aandoening heeft waarbij u psychologische begeleiding nodig heeft. De specialist Ouderengeneeskunde van Florence zet de psycholoog in als u bij ons onder behandeling bent of woont. Woont u zelfstandig, maar wilt u wel gebruikmaken van onze psycholoog, dan kan dat altijd met een verwijzing van uw huisarts of uw specialist.

Meer informatie inzet psycholoog regio Den Haag

Wilt u gebruikmaken van de psycholoog van Florence in de regio Den Haag? Dan heeft u een verwijzing nodig van een specialist Ouderengeneeskunde, uw eigen specialist of huisarts. Wanneer u nog thuis woont, vergoedt uw zorgverzekeraar meestal de ondersteuning door de psycholoog. Woont u bij Florence of ontvangt u thuiszorg op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz)? Dan vindt de vergoeding plaats vanuit uw zorgprofiel. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via info@florence.nl of via 070 - 41 31 000.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.