Wondverpleegkundige

Onze wondverpleegkundige biedt professionele wondzorg. Daarmee kunnen infecties en pijn worden tegengegaan.

Wondverpleegkundige | Den Haag | Florence

Wondverzorging in de regio Den Haag

Een wond moet altijd goed worden verzorgd. Het kan zijn dat u te maken heeft met zogenoemde drukwonden (decubitus). Dit zijn wonden die kunnen ontstaan doordat u bijvoorbeeld veel op bed ligt of veel in dezelfde houding zit, bijvoorbeeld in een rolstoel. Drukwonden kunnen behoorlijk pijnlijk zijn. Wonden die openblijven, vormen bovendien infectiegevaar. Het is dan ook belangrijk dat drukwonden goed worden verzorgd. En daar komt onze wondverpleegkundige in beeld die gespecialiseerd is in de behandeling van wonden.

Wondverzorging in woonzorgcentra en aan huis

Onze wondverpleegkundigen werken in onze woonzorgcentra in de regio Den Haag. Hier wordt extra goed gelet of bewoners geen drukwonden hebben. En als dat wel zo mocht zijn, dat deze zo snel mogelijk op de juiste manier worden behandeld. Als u niet in een van onze verpleeg- of verzorgingshuizen woont of verblijft, maar wel te maken heeft met een druk- of doorligwond, dan kunt u altijd terecht bij onze wondverpleegkundige.  

Meer informatie wondverpleegkundige regio Den Haag

Heeft u vragen of advies nodig over de verzorging van een wond? Onze wondverpleegkundige staat voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via  info@florence.nl en via 070 - 41 31 000. Florence levert wondverzorging in de regio Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. De zorg vindt op afspraak plaats bij u thuis of binnen een van onze woonzorgcentra.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.