Start activiteiten over en voor geheugen(klachten)

Woensdag 14 februari tussen 10-12 uur kunt u in wijkcentrum Oranjehoek te Voorburg (ingang Oosteinde) informatie krijgen over nieuwe activiteiten voor mensen met geheugenklachten uit Leidschendam-Voorburg. Tijdens deze koffieochtend vertellen mensen van WZH, Florence en Woej over het geheugenspreekuur en de Studiekring die gaan starten. U bent welkom om binnen te lopen voor een kopje koffie of thee. 

Geheugenspreekuur
Elke 2e en 4e woensdag van de maand is er een geheugenspreekuur voor inwoners van de gemeente. Dementieconsulenten van Florence en WZH geven antwoord op uw vragen over leven met geheugenklachten of beginnende dementie. U bent zonder afspraak welkom tussen 12.30-13.30 uur in wijkcentrum Oranjehoek te Voorburg (ingang Oosteinde). Het spreekuur is kosteloos. Het eerste spreekuur is op 14 februari 2024.

Studiekring
In maart 2024 start in wijkcentrum Oranjehoek ook een Studiekring voor geïnteresseerde ouderen. Met gelijkgestemden kan men er praten over zelf gekozen onderwerpen, zoals de actualiteit, cultuur of een gemaakte reis.

Deze activiteiten maken deel uit van het Odensehuis dat Woej in 2024 opent in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Thuiswonende mensen met geheugenklachten of (beginnende) dementie en hun mantelzorgers kunnen in dit inloophuis terecht om te ontmoeten, leren van elkaar en samen activiteiten te ondernemen.