Gespecialiseerde verpleging bij u thuis

Gespecialiseerde verpleging bij u thuis is mogelijk met de inzet van ons team Thuiszorgtechnologie.

Gespecialiseerde verpleging thuis

Gespecialiseerde verpleging thuis: dag en nacht

Heeft u gespecialiseerde verpleging thuis nodig? Bijvoorbeeld voor de verzorging van een katheter? Onze specialistisch verpleegkundigen staan 24 uur per dag voor u klaar.

Specialistisch team

De medewerkers van het team Thuiszorgtechnologie verrichten technisch verpleegkundige handelingen. U kunt bij de gespecialiseerde verpleging thuis denken aan het toedienen van medicijnen en het verzorgen van katheters en ook aan onderhuidse injecties of een bloedtransfusie. Het voordeel is dat u voor deze behandelingen de deur niet uit hoeft.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van gespecialiseerde verpleging thuis, dan kunt u contact opnemen met Florence via info@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Florence biedt gespecialiseerde verpleging thuis in Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Wij bespreken met u uw persoonlijke situatie en laten u zien welke keuzemogelijkheden u heeft.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.