florence labels

Gespecialiseerde verpleging bij u thuis

Gespecialiseerde verpleging thuis

Gespecialiseerde verpleging bij u thuis is mogelijk met de inzet van ons team Thuiszorgtechnologie.


Gespecialiseerde verpleging thuis: dag en nacht

Heeft u gespecialiseerde verpleging thuis nodig? Bijvoorbeeld voor het inbrengen van een neussonde bij uw baby? Of voor de verzorging van een katheter? Onze specialistisch verpleegkundigen staan 24 uur per dag voor u klaar.

 

Specialistisch team

De medewerkers het team Thuiszorgtechnologie verrichten technisch verpleegkundige handelingen. U kunt bij de gespecialiseerde verpleging thuis denken aan het toedienen van medicijnen en het verzorgen van katheters en ook aan onderhuidse injecties of een bloedtransfusie. Het voordeel is dat u voor deze behandelingen de deur niet uit hoeft.

 

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van gespecialiseerde verpleging thuis, dan kunt u contact opnemen met Florence via info@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Kijkt u ook eens bij onze Kinderthuiszorg. Florence biedt gespecialiseerde verpleging thuis in Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Wij bespreken met u uw persoonlijke situatie en laten u zien welke keuzemogelijkheden u heeft.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Onze huisverpleegkundige ondersteunt u met alles waar u zelf even niet uitkomt op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn.
Huishoudelijke zorg is prettig als het huishouden voor u een zware opgave wordt, bijvoorbeeld door ouder worden of ziekte.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Florence biedt ook particuliere thuiszorg en 24-uurszorg. De thuiszorg wordt geleverd door Florence Allure.
Wanneer uw kind medische zorg nodig heeft, kunt u gebruikmaken van Florence Kinderthuiszorg.
Afscheid nemen van het leven wilt u waardig doen. Zonder praktische zorgen. Florence is er voor u. Juist nu.