Kortdurend verblijf met zorg

Heeft u tijdelijk zorg nodig? Dan kunt u terecht in woonzorgcentrum Adegeest in Voorschoten.

Tijdelijk verblijf met zorg | Voorschoten

Tijdelijk logeren met zorg en ondersteuning

Woonzorgcentrum Adegeest biedt zogeheten eerstelijnsverblijf, laag complex (ELV). Deze zorg is bedoeld voor mensen die kortdurende ondersteuning of begeleiding nodig hebben. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, een ziekte of een val. U krijgt ondersteuning bij de dagelijkse zorg of zoiets specifieks als wondzorg. Tijdens het eerstelijnsverblijf logeert u binnen Adegeest. We hebben meerdere comfortabale kamers beschikbaar.

Betaald vanuit zorgverzekering

Of u voor het eerstelijnsverblijf mét zorg in aanmerking komt, bepaalt uw huisarts of uw behandelaar in het ziekenhuis. Iedereen die een indicatie krijgt voor een ‘eerstelijnsverblijf, laag complex’, kan in Adegeest terecht. Het doel van het verblijf is dat u herstelt en weer terugkeert naar uw eigen woning. De zorgmedewerkers van Adegeest kijken tijdens het verblijf zoveel mogelijk naar wat u nog zelf kan en zullen dit ook stimuleren. Omdat het verblijf kortdurend is en een medische reden heeft, wordt het eerstelijnsverblijf met zorg betaald vanuit uw zorgverzekering. Het eigen risico wordt door de zorgverzekeraar berekend.

Eigen of tijdelijke huisarts en apotheek

Als u een inwoner bent van Voorschoten dan wordt u tijdens het eerstelijnsverblijf behandeld door uw eigen specialist en huisarts. De medicijnen worden geleverd vanuit uw eigen apotheek. Komt u van buiten Voorschoten, dan kan huisartsenpraktijk Nijst en Lummen de behandeling tijdelijk overnemen. Florence werkt daarnaast samen met Apotheek Deltaplein in Voorschoten. Op die manier zijn zowel de huisartsenzorg als de medicijnen voor iedereen altijd dichtbij.

Extra services en faciliteiten dichtbij

Als tijdelijke bewoner van woonzorgcentrum Adegeest staat een groot aantal services tot uw beschikking. Zo kunt u lunchen en dineren in het restaurant van Adegeest, dat u eenvoudig kunt bereiken met de lift. Binnen Adegeest vindt u diverse faciliteiten, zoals een kapper, een pedicure en een winkel voor uw boodschapjes. Tegen een vergoeding kunt u meedoen aan de activiteiten binnen het woonzorgcentrum.

Meer informatie tijdelijke zorg in Voorschoten

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijk verblijf met zorg binnen Voorschoten, dan bent u bij woonzorgcentrum Adegeest aan het juiste adres. Neemt u gerust contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u onder andere meer over de kosten en de wijze van financiering (particulier, vanuit uw zorgverzekering of vanuit de vergoeding vanuit uw zorgindicatie). U kunt ons bereiken via administratie.services@florence.nl en via 070 - 754 43 83.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.