Wonen binnen onze zorgafdelingen

Binnen woonzorgcentrum Adegeest in Voorschoten kunt u verzorgd, beschermd en veilig wonen op onze zorgafdelingen.

Wonen met zorg | verzorginsghuis Adegeest | Voorschoten

Intensieve verpleeghuiszorg in Voorschoten

Adegeest beschikt over 52 plaatsen waar intensieve verpleeghuiszorg wordt verleend aan mensen met dementie. Alle plaatsen voor intensieve zorg zijn zo ingericht dat er sprake is van kleinschalige zorg. Iedere bewoner heeft binnen de kleine zorgafdeling zijn eigen appartement. De keuken en de woonkamer worden gedeeld en er kan hier met elkaar worden gegeten. Eten kan ook op de kamer of in het restaurant. Als bewoner kunt u bij alles zelf kiezen wat u wilt doen en gebruikmaken van de faciliteiten en activiteiten die Adegeest biedt, mits dat voor u buiten de afdeling mogelijk is. Ook activiteiten worden zoveel mogelijk kleinschalig aangeboden binnen de huiskamer voor de groep van acht tot negen bewoners. U wordt daarbij altijd gestimuleerd in uw zelfredzaamheid.

Kijken naar wat u nog kan

Op alle zorgafdelingen voor psychogeriatrische (ernstige geheugenproblemen) en somatische (lichamelijke) zorg wordt zoveel mogelijk ingezet op wat u nog kan. Wij kijken naar uw talenten en de hobby’s. Ook worden in de huiskamer diverse activiteiten gedaan.

Directe omgeving van Adegeest

Woonzorgcentrum Adegeest ligt dicht bij het historisch centrum van het mooie Voorschoten, met diverse winkelvoorzieningen, restaurants en cafés. Onze woonzorglocatie is gevestigd in een rustige en groene omgeving met diverse parken. Adegeest is makkelijk bereikbaar met buslijn 5 (Arriva). Voor wie met de auto komt, is er ruime gratis parkeergelegenheid. Het station van Voorschoten ligt op ongeveer twintig minuten lopen.

Kosten wonen en zorg

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Ook kunt ook de prijslijst bekijken met de kosten voor het wonen specifiek binnen woonzorgcentrum Adegeest in Voorschoten, bijvoorbeeld van een telefoonabonnement, het schoonmaken van uw appartement of van een maaltijd. 

Contact via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen woonzorgcentrum Adegeest gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.  

Meer informatie over woonzorgcentrum Adegeest

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

 

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

 

 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.