Faciliteiten en activiteiten

Duinstede beschikt voor bewoners over diverse faciliteiten en een uitgebreid activiteitenprogramma.

Faciliteiten Duinstede | Wassenaar

Faciliteiten binnen verpleeghuis Duinstede

Onderstaande faciliteiten staan allemaal tot uw beschikking als u bij ons woont binnen onze zorgafdelingen. Met deze faciliteiten aan huis wordt het u comfortabeler gemaakt. Daarnaast hanteert Duinstede een opendeurenbeleid. 

  • een gezellige ontmoetingsruimte;
  • restaurant De Duinpan, dat is voorzien van een groot terras en waar u een kopje koffie of thee of glaasje fris of wijn kunt drinken. U kunt hier ook lunchen of van een snack of een gebakje genieten.
  • de grote tuin, die is voorzien van een rolstoeltoegankelijk wandelpad met vele uitrust plaatsen;
  • een dames- en herenkapper (meerdere dagen per week geopend);
  • een pedicure (op afspraak);
  • een huismeester (voor klusjes in uw appartement);
  • een kapel (met regelmatig interkerkelijke vieringen);
  • een pastoraal team met een geestelijke verzorger;
  • een dagactiviteitencentrum;

Voor de behandelruimten van onder anderen onze fysio- en ergotherapeuten, hoeft u ook niet ver, die bevinden zich binnen verpleeghuis Duinstede. 

Activiteitenprogramma voor bewoners

Als bewoner van verpleeghuis Duinstede krijgt u een gevarieerd activiteitenaanbod aangeboden. Zo vinden er regelmatig soosmiddagen plaats met een bepaald thema. U kunt rekenen op optredens van diverse muzikanten. Deze gezellige muziekmiddagen variëren van klassieke muziek tot echte meezingmomenten. Liever wat actiever? Dan kunt u meedoen aan gezellige beweegactiviteiten, zo is er bijvoorbeeld een wandelclub. In de zomer wordt er begonnen met een moestuin. Verder vinden er regelmatig kerkdiensten plaats. Daarnaast worden er uitstapjes georganiseerd buiten Duinstede. Er wordt altijd samen met u gekeken naar wat u graag zou willen doen en hoe wij daaraan samen invulling kunnen geven. 

Vrienden van Duinstede

De Stichting Vrienden van het Verpleeghuis Duinstede richt zich op het leveren van een wezenlijke bijdrage aan het welzijn van de bewoners van woonzorgcentrum Duinstede. De Stichting is sinds maart 2001 actief, en beheert fondsen, van waaruit gedeeltelijk de activiteiten, voorzieningen en faciliteiten voor Duinstede worden bekostigd.

 

Meer over de Stichting

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de faciliteiten en activiteiten binnen verpleeghuis Duinstede in Wassenaar? Loopt u dan langs bij de receptie. Hier kunt u ook het recente activiteitenprogramma opvragen. Daarmee weet u precies wat er de komende tijd te doen is.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.