Faciliteiten en activiteiten

De Mantel heeft een uitgebreid activiteitenprogramma. Als (wijk)bewoner kunt u hiervan gebruikmaken.

Faciliteiten en activiteiten

Faciliteiten: pedicure, kapper

Als bewoner van een van de appartementen van ons woonzorgcentrum De Mantel hoeft u voor veel zaken de deur niet uit. U vindt in ons woonzorgcentrum in Voorburg namelijk een groot aantal faciliteiten. U kunt hiervan, al dan niet tegen betaling, gebruikmaken:

 

  • Een bibliotheek -  geopend op dinsdagochtend.
  • Een kapper.
  • Een pedicure. 
  • Voor uw medicijnen werken we samen met een apotheek uit Voorburg.
  • Als u dat wenst, kunt u op de aangegeven tijden ook een audicien, een opticien, een coupeuse, een diëtist of een pedicure bezoeken op de begane grond. 
  • Een ambtenaar van de gemeente Leidschendam-Voorburg komt bij u langs als u uw identiteitsbewijs moet regelen of verlengen.
  • U kunt verder tegen betaling gebruikmaken van een wasservice, een klusjesman en diverse haal- en brengdiensten.
  • In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd. U kunt uw eigen maaltijd samenstellen. U heeft dagelijks de keuze uit twee soorten soep, twee soorten aardappels afgewisseld met nasi, witte rijst, bami en pasta, twee soorten vlees en twee toetjes. En voor de liefhebber schenken we een glaasje wijn.
  • Ons sfeervolle grand café La Jacquette is de centrale ontmoetingsruimte van De Mantel. Hier kunt u lekker eten, koffiedrinken en uw bezoek ontvangen. Geopend tot 19.00 uur.
  • De Mantel beschikt daarnaast over meerdere aantrekkelijke ruimten waar u in besloten kring een bijeenkomst kunt houden.

Activiteiten: van hersengymnastiek tot schilderen

Binnen De Mantel en de dagactiviteiten- en ontmoetingscentra in Leidschendam-Voorburg kunt u deelnemen aan diverse activiteiten. Denkt u aan hersengymnastiek, creatieve middagen, fitness/aerobics, schilderen, een en spelbijeenkomsten. Bijna elke week is er ook live muziek in het restaurant. Er vinden regelmatig optredens plaats van koren en theatergezelschappen en er worden films vertoond. 

Kerkdiensten

De Mantel is van oorsprong een katholiek huis, maar staat tegenwoordig open voor iedereen. Wekelijks wordt er een katholieke eredienst gehouden en maandelijks een protestants-christelijke dienst. Op gezette tijden zijn er ook oecumenische vieringen. 

Mortuarium en kapel

Woonzorgcentrum De Mantel beschikt over een mortuarium waar bewoners die overlijden, kunnen worden opgebaard. Het is daarnaast mogelijk om in de kapel van De Mantel een uitvaartdienst te houden. Het mortuarium wordt beheerd door Monuta.

Meer informatie over wonen in De Mantel

Wilt u meer weten over de activiteiten en faciliteiten? U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in De Mantel in Voorburg. Onze servicebalie is elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur geopend. Wilt u een rondleiding, dan kunt u contact opnemen via info@florence.nl of via 070 - 754 37 77. 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.