Huren met zorgmogelijkheden

Wanneer u over een (thuis)zorgindicatie beschikt, kunt u in Dekkersduin zelfstandig een luxe appartement huren.

Huren met zorgmogelijkheden | Woonzorgcentrum Dekkersduin | Loosduinen | Den Haag

Prettig wonen met zorg dicht bij

Dekkersduin biedt voorzieningen die u in staat stellen met (thuis)zorg comfortabel en zelfstandig te wonen. Op de begane grond is een sfeervolle ontmoetingsruimte waar u een warme maaltijd kunt eten. Op het gebied van welzijn en ontspanning zijn er verschillende mogelijkheden. Dekkersduin beschikt over diverse activiteiten en faciliteiten. Voor de lichamelijke verzorging hoeft u bijvoorbeeld de deur niet uit. U kunt op afspraak en tegen betaling gebruikmaken van de kapper, de schoonheidsspecialiste en de pedicure.

Mogelijkheden huurappartementen

In woonzorgcentrum Dekkersduin in Loosduinen bevinden zich 24 huurappartementen: in vijf verschillende types, met afmetingen van 91 tot 106 vierkante meter. Alle appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken en twee (slaap)kamers en een terras of serre. 

Bereikbaarheid en openbaar vervoer Dekkersduin

Dekkersduin ligt in de Campanulastraat in de rustige wijk Bohemen nabij de badplaats Kijkduin en natuurgebied Meer en Bos in Den Haag. Op loopafstand treft u op de Arabislaan diverse gezellige winkels. Dekkersduin beschikt over een fraaie binnentuin waar het bij mooi weer heerlijk ontspannen is. Dekkersduin heeft parkeerruimte voor de deur. De halte van bus 24 is op 2 à 3 minuten loopafstand, naar de RandstadRail 3 is de loopafstand ongeveer 10 minuten.

Meer informatie over wonen in Dekkersduin

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van wonen met zorg dicht bij in Dekkersduin in Den Haag? Neemt u dan contact met ons op via administratie.services@florence.nl of via 070 - 754 43 80. Wij geven u graag een rondleiding, zodat u kunt kijken of Dekkersduin uw nieuwe thuis kan zijn.

 

 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.