Wonen binnen onze zorgafdelingen

Bent u op zoek naar een beschermde woonomgeving met de juiste zorg? Wellicht is woonzorgcentrum Dekkersduin uw nieuwe thuis.

Comfortabel wonen in Dekkersduin

Zorg bij lichamelijke klachten of dementie 

In woonzorgcentrum Dekkersduin in Loosduinen in Den Haag kunt u wonen als u een zorgindicatie heeft voor uw lichamelijke klachten of dementie. Dekkersduin biedt verpleeghuiszorg. Binnen onze afdelingen woont u kleinschalig, met zeven andere bewoners. Dekkersduin heeft in totaal zeven woonafdelingen, zes voor mensen met dementie en een voor mensen met een lichamelijke problematiek. Binnen het kleinschalig wonen-concept verblijft u in een eigen comfortabel appartement met badkamer en toilet. Binnen elke woonafdeling is een gezellige huiskamer waar u andere bewoners kunt ontmoeten. Er wordt binnen de huiskamer ook met elkaar gegeten en er vinden diverse activiteiten plaats.

Bewegingsvrijheid binnen Dekkersduin

Woonzorgcentrum Dekkersduin zet in op zoveel mogelijk bewegingsvrijheid voor de bewoners binnen de zorgafdelingen. Met die reden zijn de afdelingen voor mensen met dementie onderling met elkaar verbonden. Ook wordt er ingezet op het aanbieden van een zo'n normaal mogelijk dagritme. Daarbij kijken we zoveel mogelijk naar wat onze bewoners nog wel kunnen.  

Omgeving en bereikbaarheid Dekkersduin

Woonzorgcentrum Dekkersduin ligt aan de Campanulastraat in de rustige wijk Bohemen nabij de badplaats Kijkduin en natuurgebied Meer en Bos. Dekkersduin heeft parkeerruimte voor de deur. De halte van bus 24 is op 2 à 3 minuten loopafstand, naar de RandstadRail 3 is de loopafstand circa 10 minuten. Binnen Dekkersduin zijn diverse faciliteiten

Meer informatie verpleeghuiszorg in Dekkersduin

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

 

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.