Wonen binnen verpleegafdeling

Wanneer u zorg nodig heeft doordat u lichamelijke klachten of dementie heeft, dan kunt u wonen binnen Houthaghe.

Wonen binnen verpleegafdeling

Zelfstandig wonen met verpleeghuiszorg

Ons verpleeghuis in het Haagse stadsdeel Loosduinen beschikt over meerdere afdelingen waar u zelfstandig kunt wonen met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Houthaghe biedt verpleeghuiszorg. U heeft hiervoor een Wlz-zorgindicatie (Wet langdurige zorg) nodig van ZZP 5 tot ZZP 8. Binnen Houthaghe heeft u uw eigen appartement en ontvangt u de benodigde en deskundige zorg vanuit het zorg- en behandelteam en de artsen. Met de zorgtechnologie ‘leefcirkels’ is het mogelijk om bewegingsruimte ‘op maat’ in te stellen. Daarmee behoudt u eigen regie en ervaart u vrijheid in bewegen. Het instellen van uw persoonlijke leefcirkel gaat natuurlijk altijd in overleg met u en uw naasten.

Eigen appartement binnen woonafdeling

Uw woning is standaard voorzien van een bed, nachtkastje, toilet, doucheruimte, tv-aansluiting, kastruimte, laminaat, vitrages en gordijnen. Daarbij beschikt u over een eigen balkon. U kunt uiteraard uw appartement inrichten met eigen spullen die voor u belangrijk zijn.  Uw woning maakt onderdeel uit van de verpleegafdeling. We hebben twee verpleegafdelingen voor 51 bewoners met dementie en twee afdelingen voor 42 bewoners met een lichamelijke aandoening. Daarnaast is er een zorgafdeling voor achttien cliënten die tijdelijke zorg nodig hebben.

Sociale omgeving met persoonlijke vrijheid

Wonen in verpleeghuis Houthaghe houdt in dat u woont in een omgeving waarin respect voor elkaar vooropstaat. We gaan op een warme en sociale manier met elkaar om. Er is ruimte voor ieders persoonlijke vrijheid. Alle bewoners en zorgmedewerkers zijn open en tolerant. Uw persoonlijke keuzes staan centraal. U heeft de regie over uw eigen leven en beslist zelf wat u wilt en nodig heeft. We zijn er trots op dat ons verpleeghuis het officiële keurmerk De Roze Loper draagt. Daarmee geven we aan dat iedereen zich bij ons veilig kan voelen, ongeacht afkomst, levensovertuiging en seksuele geaardheid.

Omgeving en bereikbaarheid Houthaghe

Verpleeghuis Houthaghe is gevestigd aan de Toon Dupuisstraat 10 in de wijk Houtwijk in het Haagse stadsdeel Loosduinen. In de directe omgeving vindt u het gezellige winkelcentrum Houtwijk. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Binnen Houthaghe is er een gezellige bistro met aangrenzende afgesloten tuin. Binnen uw woonafdeling kunt u meedoen aan diverse activiteiten.

Meer informatie verpleeghuis Houthaghe

  • Als u benieuwd bent hoe het is om te wonen in verpleeghuis Houthaghe dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding. Wij laten u graag zien hoe u zelfstandig kunt wonen in Houthaghe met de verpleegkundige zorg die u nodig heeft. U kunt ons bereiken via info@florence.nl of 070 - 754 60 00.
  • Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een zorgindicatie? Neemt u dan contact op met Florence Zorgbemiddeling via bemiddeling@florence.nl of 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur).
  • In dit artikel vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg in een verpleeghuis. Kosten voor bijvoorbeeld de wasservice en kapper worden apart in rekening gebracht.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.