Huren met zorgmogelijkheden

Bent u op zoek naar een huurwoning met zorg dicht bij in Den Haag? Mogelijk is een appartement bij Jonker Frans iets voor u.

Huren met zorg  dicht bij | woonzorgcentrum Jonker Frans | Den Haag

Aanleunwoningen naast woonzorgcentrum

Naast het woonzorgcentrum Jonker Frans, aan de Newtonstraat, staat een aanleuncomplex met 92 tweekamerappartementen. Alle woningen beschikken over een moderne keuken, een rolstoelvriendelijke badkamer met toilet, een televisie- en radioaansluiting en alarmering. Op de begane grond bevindt zich een stalling voor scootmobielen. U heeft bij uw appartement een balkon of een tuintje.

Zorg, faciliteiten en activiteiten dicht bij

Als bewoner van een aanleunwoning bij Jonker Frans kunt u altijd gebruikmaken van de diverse faciliteiten en activiteiten binnen het woonzorgcentrum. Heeft u toch aan huis meer ondersteuning nodig, dan kunt u altijd de thuiszorg van Florence inzetten. Zorg is altijd dicht bij.

Directe omgeving

Wanneer u kiest voor een zelfstandig huurappartement van Jonker Frans, dan komt u te wonen middenin het gezellige Regentesse-Valkenboskwartier in Den Haag. Op loopafstand bevindt zich de Weimarstraat, een winkelstraat met diverse horecagelegenheden. Op het Newtonplein is een grote speeltuin, wat zorgt voor extra levendigheid en leuk is als u kleinkinderen heeft die bij u op bezoek komen. Jonker Frans is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramlijnen 2 en 12 en buslijn 21). Vanuit Jonker Frans zijn de binnenstad van Den Haag en badplaats Scheveningen makkelijk bereikbaar met de tram. De auto parkeren kan bij Jonker Frans voor de deur en is gratis tot 18.00 uur.

Meer informatie over huren met zorg

Heeft u interesse in het huren van een tweekamerappartement in het aanleuncomplex van Jonker Frans? Neemt u dan contact met ons op via verhuur@florence.nl of via 06 - 39 85 04 31 en 06 - 39 85 06 90. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn en de bijbehorende kosten. Ook kunnen we u een rondleiding geven, zodat u op uw gemak kunt besluiten of het wonen in Jonker Frans iets voor u is.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.