Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wanneer u zorg nodig heeft, omdat u dementie heeft, dan kunt u in woonzorgcentrum Jonker Frans kleinschalig wonen.

Wonen binnen onze zorgafdelingen | verzorgingshuis Jonker Frans

Uw eigen appartement met zorg en ondersteuning

Jonker Frans staat voor comfortabel wonen met zorg in een gastvrije omgeving voor ouderen. Ons woonzorgcentrum in het Regentesse-Valkenboskwartier in Den Haag bestaat uit 81 een- en tweekamerzorgwoningen. Alle tweekamerwoningen beschikken over een slaapkamer, woonkamer met keukenblok en badkamer met toilet. U bepaalt zelf hoe u uw leven inricht. Samen met de zorgmedewerkers bekijkt u waar u ondersteuning nodig heeft. Jonker Frans biedt verzorgingshuiszorg en structuur, veiligheid en ontspanning in de vorm van diverse activiteiten. U kunt rekenen op menselijke, warme en persoonlijke aandacht.

Eenkamerwoning binnen onze zorgafdeling

Heeft u meer ondersteuning nodig in uw dagelijks leven, bijvoorbeeld doordat u dementie heeft, dan biedt ons woonzorgcentrum in Den Haag een veilige omgeving in een van de eenkamerwoningen. U woont binnen een zorgafdeling en kunt gebruikmaken van de gezamenlijke huiskamer en keuken. Hier is dagelijks begeleiding aanwezig en ontmoet u andere bewoners. In de huiskamer worden ook de maaltijden geserveerd. Eet u liever in uw eigen appartement? Dat kan natuurlijk ook. U geeft zelf aan wat u wilt.   

Directe omgeving woonzorgcentrum Jonker Frans

In het woonzorgcentrum Jonker Frans kunt u altijd, al dan niet onder begeleiding, gebruikmaken van de faciliteiten en activiteiten. In de directe omgeving van Jonker Frans vindt u onder meer winkels en openbaar vervoer. Tramlijnen 2 en 12 en buslijn 21 stoppen in de buurt. Het woonzorgcentrum Jonker Frans ligt in de het Regentesse-Valkenboskwartier in Den Haag. Deze wijk heeft een grote diversiteit aan culturen. De culturele kenmerken van de wijk weerspiegelen zich ook in de samenstelling van de cliënten en medewerkers van Jonker Frans. Ons woonzorgcentrum biedt een warme, huiselijke sfeer waarin alle culturele achtergronden van onze (wijk)bewoners een plaats hebben.

Kosten wonen en zorg woonzorgcentrum

Wanneer u in een woonzorgcentrum als Jonker Frans komt te wonen, krijgt u te maken met voorwaarden en met kosten. Daarover vertellen wij u graag meer in het artikel kosten voor wonen en zorg. In de prijslijst van Jonker Frans vindt u een overzicht van de kosten voor bijvoorbeeld het laten schoonmaken van uw appartement.

Contact via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen woonzorgcentrum Jonker Frans gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

Meer informatie woonzorgcentrum Jonker Frans

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

 

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.