Verblijf binnen de revalidatieafdeling

Tijdens uw revalidatie verblijft u op de revalidatieafdeling van Westhoff. Bij mooi weer revalideert u in de groene omgeving. 

Revalideren in Rijswijk | Revalidatie Florence

Revalideren in revalidatiecentum Westhoff

Binnen revalidatiecentrum Westhoff in Rijswijk werken wij samen met u aan een zo goed en spoedig mogelijk herstel. U verblijft op een van onze kleinschalige revalidatieafdelingen. Dat houdt in dat u samen met een klein aantal anderen revalideert. Onze revalidatiezorg is speciaal gericht op ouderen die door een acute aandoening of een plotselinge achteruitgang zorg en meerdere soorten behandelingen nodig hebben.

Revalideren in Rijswijk

Binnen ons revalidatietraject werken we altijd in drie fasen:

 

  • Eerst brengen we in kaart wat er precies aan de hand is. U wordt hiervoor onderzocht door onder anderen onze specialist ouderengeneeskunde, onze fysiotherapeut en onze ergotherapeut. Zij stellen na de diagnose samen met u een persoonlijk revalidatieplan op.
  • Vervolgens start uw revalidatie. In deze periode ontvangt u alle behandelingen zoals deze zijn vastgesteld in uw persoonlijke revalidatieplan. 
  • De laatste fase is uw terugkeer naar huis. U gaat naar huis, maar wordt nog niet helemaal door ons losgelaten. Als het nodig is krijgt u passende ondersteuning. 

 

Wilt u meer weten over revalideren bij Florence. Leest u dan alle informatie die staat bij revalidatie.

Directe omgeving

Revalidatiecentrum Westhoff ligt aan het Julialaantje in Rijswijk. Westhoff wordt omgeven door een park met vijvers. Het park is uitermate geschikt om in een natuurlijke omgeving te revalideren of om gewoon even lekker te wandelen. De wandelpaden zijn prima begaanbaar met een rolstoel of rollator. Voor Westhoff is voldoende gratis parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het verpleeghuis bereikbaar met bus 18 (halte: Ledganckplein) en tram 17 (halte: Vredenburchweg). Binnen Westhoff heeft u vele faciliteiten en activiteiten tot uw beschikking.  

Meer informatie over revalidatiecentrum Westhoff

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

 

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

 

 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.