Huren met zorgmogelijkheden

Woonzorgcentrum Uitzicht beschikt over royale huurwoningen. Deze kunt u huren wanneer u een thuiszorgindicatie heeft.

Huren met zorgmogelijkheden | woonzorgcentrum Uitzicht | Den Haag

Wonen met comfort, zorg en service 

Als u kiest voor één van de ruime huurappartementen van woonzorgcentrum Uitzicht in Segbroek, dan kiest u voor wonen met comfort, zorg en service. U woont zelfstandig, maar de thuiszorg is extra dicht bij. Ook vindt u binnen het woonzorgcentrum diverse faciliteiten en activiteiten die u het dagelijks leven comfortabeler en aangenamer maken. De huurappartementen, met een berging in de kelder, zijn ruim genoeg om er samen met uw partner te wonen.

Twee- en driekamerappartementen met zorg dichtbij

U kunt kiezen uit een twee- of driekamerappartement. De appartementen hebben geen inpandige drempels, de deuren zijn extra breed en de gehele woonruimte is rolstoel- en hulpmiddelvriendelijk. De keuken heeft een elektrische kookplaat. Wilt u niet zelf koken? Geen zorgen, u kunt ook dagelijks een maaltijd laten bezorgen. Deze bestelt u bij het grand café. Heeft u een auto? Dan kunt u ervoor kiezen om binnen de afgesloten parkeergarage onder het woonzorgcentrum een parkeerplaats te huren.

Directe omgeving Uitzicht

U vindt het woonzorgcentrum Uitzicht aan de Zonnebloemstraat 383 in Den Haag, in de wijk Segbroek. Aan de overkant van Uitzicht zijn de Bosjes van Pex. Dit is een prachtig stukje natuur waar u kunt wandelen of even lekker op een bankje kunt genieten. De gezellige badplaats Kijkduin is dicht bij. Winkels vindt u eveneens in de nabijheid, aan de Goudsbloemlaan en in het winkelcentrum aan De Savornin Lohmanlaan. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein van woonzorgcentrum Uitzicht of in de straat zelf (vanaf 17.00 uur betaald parkeren). Met het openbaar vervoer is uw nieuwe thuis eveneens makkelijk bereikbaar: met bus 24 (halte: Vliegenvangerlaan) en met tram 3 (halte: Zonnebloemstraat).

Huurprijzen en servicekosten

De huurprijzen van de appartementen binnen woonzorgcentrum Uitzicht variëren. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte en de ligging van het appartement. U betaalt daarnaast een vast bedrag aan servicekosten. Hieronder vallen onder meer het schoonhouden van de algemene ruimten, de huismeester en het tuinonderhoud. Bekijkt u ook de prijslijst van Uitzicht voor specifieke kosten als het schoonmaken van uw appartement.

Meer informatie over huren met zorg

Wanneer u wilt weten of een huurwoning met zorg in woonzorgcentrum Uitzicht iets voor u is, dan stellen wij u voor om vrijblijvend bij ons langs te komen. Onze woonconsulente leidt u graag rond. Ook brengen wij voor u de precieze kosten in kaart en kunnen wij u helpen bij het aanvragen van een thuiszorgindicatie. Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via info@florence.nl en via 070 - 754 55 55. Heeft u een zwaardere zorgvraag dan thuiszorg, door dementie of een lichamelijke problematiek, dan kunt u ook beschermd komen wonen binnen onze zorgafdelingen.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.