Wonen binnen onze zorgafdelingen

Bent u op zoek naar een nieuw thuis waar u de juiste zorg ontvangt? Woonzorgcentrum Uitzicht biedt diverse mogelijkheden.

Wonen binnen onze zorgafdelingen | verzorgingshuis Uitzicht | Den Haag

Kleinschalig wonen wanneer u dementie heeft

Woonzorgcentrum Uitzicht in Den Haag biedt verschillende woonvormen. Wanneer u verpleeghuiszorg nodig heeft, omdat u dementie heeft, kunt u kleinschalig bij ons wonen. Dit houdt in dat u een eigen comfortabele kamer heeft binnen een kleine zorgafdeling. U woont binnen de zorgafdeling met maximaal vijf andere mensen. Er is een gezamenlijke woonkamer met open keuken waar u met elkaar eet en waar overdag diverse activiteiten plaatsvinden. Zo heeft u een vast dagritme en kunt u uw dag op een leuke en zinvolle manier invullen. Natuurlijk ontvangt u daarbij alle zorg en begeleiding die u nodig heeft. We kijken daarbij zeker ook altijd naar wat u nog zelf kunt. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan ook altijd centraal.

Zorgappartementen bij lichamelijke problematiek

Heeft u verpleeghuiszorg nodig omdat u te maken heeft met chronische, lichamelijke problematiek en bent u om die reden op zoek naar een veilige, beschermde en zorgzame woonomgeving? Ook dan kunt u bewoner worden van het woonzorgcentrum Uitzicht in Den Haag. Ons woonzorgcentrum in Segbroek beschikt over 16 ruime, comfortabele verpleeghuisappartementen (twee of drie kamers). Uw woning beschikt over een ingerichte keuken en is geheel gestoffeerd. In sommige situaties kunt u hier ook samen met uw partner komen wonen. U ontvangt de zorg die u nodig heeft. Natuurlijk zijn de woningen rolstoel- en hulpmiddelvriendelijk: geen drempels en extra brede doorgangen.

Directe omgeving woonzorgcentrum Uitzicht

Woonzorgcentrum Uitzicht ligt aan de Zonnebloemstraat 383 in Den Haag, in de wijk Segbroek. Tegenover het woonzorgcentrum zijn de Bosjes van Pex. Hier kunt u heerlijk wandelen. Vlakbij vindt u ook de gezellige badplaats Kijkduin. Winkelen kunt u in de nabijgelegen Goudsbloemlaan en in het winkelcentrum op De Savornin Lohmanlaan. Uitzicht is bereikbaar met bus 24 (halte: Vliegenvangerlaan) en met tram 3 (halte: Zonnebloemstraat). Komt u met de auto? Er is op ons parkeerterrein en in de straat (vanaf 17.00 uur betaald parkeren) gelegenheid tot gratis parkeren. Binnen het woonzorgcentrum Uitzicht vindt u ook diverse faciliteiten en activiteiten waar u gebruik van kunt maken of aan mee kunt doen.

Kosten wonen en zorg in woonzorgcentrum Uitzicht

In het artikel kosten van wonen en zorg bij Florence vertellen wij u graag meer. Bekijkt u ook de prijslijst van Uitzicht. Hierin vindt u meer informatie over de specifieke kosten binnen dit woonzorgcentrum in Segbroek in Den Haag, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van uw appartement of voor een maaltijd.

 

Meer informatie woonzorgcentrum Uitzicht

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

 

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.