Zorgarrangement Alarmhorloge

Met de FlorencePas krijgt u korting op het alarmhorloge LifeWatcher Senior 4G en op de LifeWatcher SOS-button. 

Zorgarrangement Lifewatcher Alarmhorloge | Den Haag en omstreken | FlorencePas

Met de alarmknop op de apparaten van LifeWatcher belt u in noodgevallen uw mantelzorger. Voor 14,95 euro korting op de aanschafprijs gebruikt u de code 'florence2024' bij uw bestelling op de website van LifeWatcher.

LifeWatcher: horloge of SOS-button voor senioren

De producten van LifeWatcher zijn uw alarm in huis en buitenshuis: met een druk op de alarmknop belt u uw contactpersoon. De alarmknop bevindt zich duidelijk zichtbaar op beide producten van LifeWatcher:

  • LifeWatcher Senior 4G: een horloge met een alarmknop dat u om uw pols draagt, zoals een normaal horloge. Naast de alarmknop kunt u op het toestel makkelijk de tijd, datum en dag aflezen. Kies op het horloge tussen analoge en digitale weergave van de tijd. Het alarmhorloge is waterdicht; u kunt er dus mee douchen. De LifeWatcher Senior 4G biedt ook de mogelijkheid om te beeldbellen. Dit betekent dat u en uw mantelzorger elkaar tijdens het praten kunnen zien.
  • De LifeWatcher SOS Button is een oplossing wanneer u geen horloge wenst. U draagt deze SOS-button als een ketting om uw hals.

 

Beide LifeWatcher-toestellen zijn heel gebruiksvriendelijk. Heeft u weinig ervaring met elektronica? Ook dan kunt u de LifeWatcher prima gebruiken.

Hoe werkt de Lifewatcher alarmknop voor ouderen?

Met de alarmknop of het alarmhorloge alarmeert u in noodgevallen meteen uw mantelzorger of contactpersoon: druk de alarmknop drie seconden in en het toestel gaat bellen met het nummer van uw mantelzorger. U kunt vervolgens via uw horloge of button met elkaar praten.

Instellen van LifeWatcher alarmhorloge of SOS-button

Welk telefoonnummer wilt u alarmeren? Dat registreert u u of uw mantelzorger vooraf via een Nederlandstalige app voor Androidtelefoons en iPhones. Voor het alarmhorloge kunt u drie telefoonnummers opslaan, voor de alarmketting kunt u één telefoonnummer opslaan. Beide toestellen hebben GPS: uw mantelzorger kan zien waar u zich bevindt. Mocht u onverhoopt niet kunnen praten, dan krijgt u op deze manier toch de hulp die u nodig heeft.

Kosten alarmhorloge en alarmknop

Het horloge LifeWatcher Senior 4G kost 129,95 euro.
De prijs van de LifeWatcher SOS Button is 149,95 euro.

 

Beide toestellen krijgt u geleverd met een laadsnoer en een adapter voor in het stopcontact. Bij aanschaf van het toestel krijgt u ook een beltegoed van 9,95 euro op de prepaid simkaart die in het horloge of de SOS-button zit. Deze simkaart kan in heel Europa worden gebruikt.
Elke 30 dagen schrijft LifeWatcher vanaf uw rekening 9,95 euro beltegoed af. Dit bedrag dekt alle kosten, inclusief onbeperkt alarmeren (bellen) zonder extra kosten. Wilt u met het horloge LifeWatcher Senior 4G ook kunnen beeldbellen? Dan betaalt u hiervoor maandelijks 5 euro extra.

Contact leggen met Florence over alarmering

Met de alarmknop op de apparaten van LifeWatcher belt u in noodgevallen uw mantelzorger. Zoekt u een alarmeringssysteem waarbij u contact legt met een professional namens Florence? Dan is Florence personenalarmering misschien iets voor u.