FlorencePas

De FlorencePas maakt het u gemakkelijk! In uw eigen huis of op een van de locaties van Florence in Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Daar bovenop ontvangt u met uw FlorencePas aanbiedingen. En dat is nog niet alles: speciaal voor u organiseert de FlorencePas leuke uitstapjes. Kortom, die FlorencePas, die komt u zeker van pas!

Administratieve ondersteuning aan huis | FlorencePas

Administratieve ondersteuning aan huis

Het betalen van rekeningen, het opzeggen van abonnementen, het aanvragen van toeslagen. Heeft u ook zoveel administratie om bij te houden en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Boodschappen aan huis in Den Haag, Delft, Leiden, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar | FlorencePas

Boodschappen aan huis

Is boodschappen doen voor u lastig of wellicht te zwaar? Met de FlorencePas laat u eenvoudig uw boodschappen aan huis bezorgen.
Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het installeren uw computer of tablet? Dan staat met uw FlorencePas AB Computerhulp aan huis voor u klaar.
Kapper aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Kapper aan huis

Met de kapper aan huis van de FlorencePas tovert u eenvoudig uw woning om tot een tijdelijke kapsalon.
Kleding aan huis

Kleding aan huis

Op uw gemak winkelen vanuit uw stoel in uw eigen woonkamer. Dat kan met onze kleding aan huis-dienst.
Klussendienst aan huis

Klussendienst aan huis

Het onderhoud aan een woning staat nooit stil. Als u hulp nodig heeft, kunt u heel eenvoudig de klussendienst aan huis van de FlorencePas inschakelen.
Maaltijden aan huis

Maaltijden aan huis

Soms is koken voor uzelf niet altijd makkelijk. Met onze maaltijden aan huis weet u zeker dat u altijd lekker, gezond en gemakkelijk eet.
Nalatenschapsbegeleiding aan huis | Den Haag en omgeving | FlorencePas

Nalatenschapsbegeleiding aan huis

Iedereen laat iets na: een situatie, bezittingen. U denkt daar misschien liever niet over na. Toch is het verstandig dat wel te doen. Met deze nalatenschapsbegeleiding aan huis regelt u alles eenvoudig.
Opticien aan huis

Opticien aan huis

Is het voor u lastig om naar de opticien te gaan? Dan laat u met uw FlorencePas toch gewoon de opticien aan huis komen? Wel zo handig.
Pedicure aan huis

Pedicure aan huis

Met de pedicure aan huis kunt u rekenen op mooi verzorgde voeten. Medische pedicurebehandelingen zijn eveneens mogelijk.
Schoenen aan huis

Schoenen aan huis

Als het lastig is om uit huis te gaan om nieuwe schoenen te kopen, dan heeft de FlorencePas voor u de oplossing: de service schoenen aan huis.
Tandtechniek aan huis | Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar | FlorencePas

Tandtechniek aan huis

Wanneer u een gebitsprothese heeft en het niet altijd gemakkelijk of haalbaar is om bij de tandtechnicus langs te gaan, dan biedt de service tandtechniek aan huis de oplossing.
Vervoer | FlorencePas

Vervoer van en naar huis

Als u naar de markt wilt of bij iemand koffie wilt drinken, maar het is voor u lastig om daar te komen, dan biedt de FlorencePas de oplossing. U regelt heel eenvoudig betaalbaar vervoer van en naar huis. Dat is wel zo prettig en comfortabel.
Was- en stomerijservice aan huis

Was- en stomerijservice aan huis

Is het wassen van uw kleding en beddengoed u eigenlijk te zwaar geworden? Denkt u dan eens aan een was- en stomerijservice aan huis.
Zorgarrangement Comfortabel Thuis

Zorgarrangement Comfortabel Thuis

Als het even niet lukt om goed voor uzelf te zorgen, biedt het zorgarrangement Comfortabel Thuis van de FlorencePas de hulp die u nodig heeft.
Gezondheidscheck in Rijswijk

Gezondheidscheck in Rijswijk

FlorencePas-houders die in Rijswijk wonen, komen in aanmerking voor een gratis gezondheidscheck.
Logeren in Duinhage en Uitzicht | FlorencePas

Logeren in Duinhage en Uitzicht

Met uw FlorencePas kunt u binnen de woonzorglocaties Duinhage en Uitzicht comfortabel en extra voordelig verblijven. Bijvoorbeeld wanneer u uw mantelzorger wilt ontlasten of omdat u in een zorgzame omgeving wilt herstellen van een operatie.
Medische lingerie | FlorencePas

Medische lingerie

Wanneer u speciale lingerie nodig heeft om medische redenen, kunt u met uw FlorencePas bij twee vertrouwde adressen langsgaan. Natuurlijk vindt u hier ook de standaardlingerie.
Particuliere huishoudelijke hulp

Particuliere huishoudelijke hulp

Als u ouder wordt, een ziekte heeft of tijdelijk niet in orde bent, kan het huishouden een zware opgave worden. Met de FlorencePas regelt u simpel en snel huishoudelijke hulp.
Particuliere verzorging en verpleging

Particuliere verzorging en verpleging

U bent gewend om zelf uw keuzes te maken. Die behoefte wordt niet minder als u plotseling extra verzorging of verpleging nodig heeft. De FlorencePas werkt daarom samen Florence Allure.
Verpleegartikelen en hulpmiddelen| FlorencePas

Verpleegartikelen en hulpmiddelen

Verpleegartikelen en hulpmiddelen kunnen u in het dagelijks leven ondersteunen. Vaak maken ze uw leven eenvoudiger en comfortabeler. De FlorencePas werkt samen met Vegro.
Zorghotel | tijdelijke zorg | FlorencePas

Zorghotels

Florence biedt uitkomst wanneer u een aantal nachten niet thuis kunt slapen en zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat uw mantelzorger op vakantie gaat of omdat u net een operatie heeft ondergaan. U kunt dan terecht in een van onze zorghotels.
Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen

De FlorencePas heeft voor u afspraken gemaakt met een aantal zorgverzekeraars. Daarmee kunt u vertrouwd, eenvoudig en met extra voordeel een zorgverzekering afsluiten.
Zwemmen

Zwemmen

Zwemmen is goed voor de gezondheid. Zwemmen ontspant uw geest, verbetert uw conditie en maakt (pijnlijke) spieren soepel. Met uw FlorencePas kunt u voordelig komen zwemmen in zwembad Steenvoorde in Rijswijk.
Voorstelling 'Gouwe Ouwe' op donderdag 9 maart 2017

Voorstelling 'Gouwe Ouwe' op donderdag 9 maart 2017

Op donderdag 9 maart 2017 kunt u mee naar de voorstelling 'Gouwe Ouwe' in de Grote Zaal van de Rijswijkse Schouwburg.
Pianiste Valentina Tóth op zondag 12 maart 2017

Pianiste Valentina Tóth op zondag 12 maart 2017

Pianiste Valentina Tóth (1994) geeft op zondag 12 maart 2017 in het theater van Steenvoorde een concert.
Jon van Eerd op 19 maart 2017

Jon van Eerd op 19 maart 2017

Op zondag 19 maart 2017 speelt Jon van Eerd de voorstelling 'Harrie let op de kleintjes' in de Rijswijkse Schouwburg. Als FlorencePas-houder kunt u gezellig mee!
Wandelen en lunchen op de Horsten op 29 maart 2017

Wandelen en lunchen op de Horsten op 29 maart 2017

U kunt op woensdag 29 maart 2017 mee naar het landgoed en het theepaviljoen de Horsten in Wassenaar voor een korte wandeling en lunch.
Bezoek aan Gouda op 6 april 2017

Bezoek aan Gouda op 6 april 2017

Heeft u zin in een gezellig dagje Gouda? Gaat u dan met ons mee op donderdag 6 april 2017.
Steenvoorde Klassiek met Duo Pieternel en Yumi op 9 april 2017

Steenvoorde Klassiek met Duo Pieternel en Yumi op 9 april 2017

In de serie Steenvoorde Klassiek treedt op zondag 9 april voor u op het duo Pieternel en Yumi.
Balletvoorstelling 'Spartacus' op 16 april 2017

Balletvoorstelling 'Spartacus' op 16 april 2017

Houdt u van ballet? Dan kunt u op zondag 16 april met uw FlorencePas extra gemakkelijk en voordeling naar de voorstelling ‘Spartacus’ van het Bolshoi Ballet uit Minsk.
Muzikale theatervoorstelling 'Door de nacht klinkt een lied' op 16 april 2017

Muzikale theatervoorstelling 'Door de nacht klinkt een lied' op 16 april 2017

De muzikale theatervoorstelling 'Door de nacht klinkt een lied' is zondag 16 april te zien in het theater van Steenvoorde.
Dagje Keukenhof op 25 april 2017

Dagje Keukenhof op 25 april 2017

Gaat u op 25 april gezellig een dagje mee naar het mooiste lentepark van de wereld: de Keukenhof in Lisse?
Activiteiten met uw FlorencePas | Loosduinen en Voorburg

Activiteiten met uw FlorencePas in Loosduinen en Voorburg

Bent u op zoek naar een zinvolle en gezellige dagbesteding en wilt u graag andere mensen ontmoeten? Met uw FlorencePas kunt u in Loosduinen en in Voorburg extra voordelig meedoen aan diverse activiteiten.
Maaltijden bij Florence

Maaltijden bij Florence

Eten maken vraagt soms om veel inspanning. Met de FlorencePas kunt u het zichzelf niet alleen makkelijk, maar ook heel gezellig maken. Simpelweg door een lekkere maaltijd te gaan eten bij Florence.
Verhuurruimtes en feestarrangementen | Loosduinen | FlorencePas

Verhuur ruimtes en feestarrangementen

Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag of een jubilieum? Of heeft u gewoon zin in een feestje? Dan kunt u hiervoor met terecht op onze locaties in Duinhage, Dekkersduin en Uitzicht in Loosduinen.
Langer zelfstandig thuis | Over de FlorencePas

Over de FlorencePas

De FlorencePas maakt het u gemakkelijk. In uw eigen huis of op een van de locaties van Florence. Bovendien ontvangt u met de FlorencePas aantrekkelijke aanbiedingen. En dat komt altijd van pas!

Algemene voorwaarden

Wie kan de FlorencePas aanvragen? Iedereen kan de FlorencePas aanvragen. De FlorencePas is geldig voor een of meer personen die deel uitmaken van één huishouden. Aanvraagformulier U kunt een FlorencePas op elk moment aanvragen. Dit doet u door...