FlorencePas en De Schilp gaan samenwerken

De FlorencePas en Optisport Sport- en welzijnscentrum De Schilp zijn per 1 januari 2023 samenwerkingspartners.

FlorencePas en De Schilp gaan samenwerken

Zwemmen in Rijswijk

Dankzij een nieuwe samenwerking kunnen FlorencePashouders zwemmen in Rijswijk. De Schilp beschikt over een wedstrijdzwembad en een zwembad met extra verwarmd water. Hier kunnen diverse groeplessen worden gevolgd, zoals Zwementie, Aqua'Therapie en Aqua'Vitaal.

Blijven sporten voor fitheid en mobiliteit

Zwementie is bedoeld voor senioren met (beginnende) geheugenproblematiek die graag willen blijven sporten. Tijdens Aqua’Therapie wordt met de juiste oefeningen gewerkt aan fysieke klachten. Bij deze lessen krijgen de mantelzorgers of begeleiders van FlorencePashouders gratis toegang. Bij de les Aqua’Vitaal wordt bewogen onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Het doel van deze les is om zo fit, gezond en mobiel mogelijk te blijven.

Speciale aanbiedingen FlorencePashouders

Vanaf 2023 heeft Optisport Sport- en welzijnscentrum De Schilp elk kwartaal nieuwe aanbiedingen voor de FlorencePashouders. De kwartaalaanbiedingen zijn terug te vinden bij de FlorencePas. De FlorencePas is een zorggerelateerde pas waarmee het mensen makkelijker wordt gemaakt om zelfstandig thuis te blijven wonen en te werken aan hun gezondheid en welzijn.