Zwemmen

Zwemmen is goed voor de gezondheid. Met uw FlorencePas kunt u naar De Schilp in Rijswijk.

Zwemmen met uw FlorencePas in De Schilp in Rijswijk

Wedstrijdbad en bad met extra warm water

Optisport Sport- en welzijnscentrum De Schilp beschikt over een wedstrijdbad van 25 bij 15 meter en een extra verwarmd bad. Deze laatste is ook met een inlooptrap en tillift te bereiken. Verder vindt u bij De Schilp een whirlpool waarin u heerlijk ontspant. In de horecagelegenheid kunt u genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers en anderen ontmoeten. Speciaal voor u als FlorencePashouder biedt De Schilp elk kwartaal nieuwe aanbiedingen.

Elk kwartaal nieuwe aanbiedingen

Zo krijgt u bijvoorbeeld korting op het banenzwemmen in het warme bad. Ook kunt u tegen  gereduceerd tarief een keer deelnemen aan een van de Aqua'groepslessen. Er zijn verschillende soorten lessen:

 

  • Zwementie is bedoeld voor senioren met (beginnende) geheugenproblematiek die graag willen blijven sporten. Uw mantelzorger of begeleider krijgt gratis toegang.
  • Tijdens Aqua’Therapie werkt u met de juiste oefeningen aan fysieke klachten. Deze les is heel geschikt om te revalideren. Ook bij deze les krijgt uw mantelzorger of begeleider gratis toegang.
  • Bij de les Aqua’Vitaal beweegt u onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur op een effectieve en veilige manier  in het ondiepe water. Het doel is om zo fit, gezond en mobiel mogelijk te blijven.

Meer informatie

Van april tot en met juni 2023 kunt u op vertoon van uw FlorencePas met 10 procent korting meedoen aan Aqua'Therapie (actie is geldig op losse tickets). Deze activiteit vindt plaats elke donderdag om 13.15 uur. U vindt Optisport Sport- en welzijnscentrum De Schilp aan de Schaapweg 4 in Rijswijk. Kijkt u voor meer informatie op de website van De Schilp. U kunt het zwembad telefonisch bereiken via 070 - 336 47 00. Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact opnemen met de FlorencePas. Dat kan via florencepas@florence.nl of via 070 - 41 31 000 (optie 4).

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 27,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.