Veilig wonen-check

Thuis wilt u zich veilig voelen. De Veilig Wonen-check van de FlorencePas biedt u daarvoor optimale zekerheid.

Veilig wonen-check van de FlorencePas | Florence

Gratis check van uw veiligheid in huis

Met de Veilig Wonen-check van de FlorencePas laat u uw woning gratis controleren op het gebied van uw veiligheid in huis. Is de brandveiligheid in orde? Hoe goed bent u beschermd tegen inbraak? En hoe verkleint u de kans op vallen? Op al deze vragen krijgt u antwoord.

Bezoek aan huis bij Veilig Wonen-check

Onze Klusvrouw in de Zorg komt voor de Veilig Wonen-Check bij u thuis. Zij doorloopt samen met u een lijst met ongeveer vijftig punten op het gebied van valgevaar, brandveiligheid en inbraakpreventie. Zij kijkt onder meer naar de verlichting, eventuele losliggende kleedjes, de gladheid van uw badkamervloer en of er beugels nodig zijn in uw badkamer, toilet of aan uw deurkozijn.

Veilig wonen een comfortabel gevoel

Na de check krijgt u van Onze Klusvrouw in de Zorg een adviesrapport. U kunt, als u dat wilt, direct de benodigde veiligheidsproducten aanschaffen. Onze Klusvrouw in de Zorg biedt een groot assortiment. De producten, bijvoorbeeld beugels, sloten en brandmelders, kan ze direct voor u installeren.

Aanvragen Veilig Wonen-check

Heeft u interesse in de Veilig Wonen-check of wilt u meer informatie? Met de FlorencePas is de check gratis. Op de aanschaf van veiligheidsproducten bij Onze Klusvrouw in de Zorg krijgt u 10 procent korting. U kunt de Veilig Wonen-check aanvragen bij de FlorencePas via florencepas@florence.nl en 070 - 41 31 000 (optie 4). Het kan ook rechtstreeks bij Onze Klusvrouw in de Zorg via 06 -17 12 78 96.

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 27,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.