Veilig wonen-check

Thuis wilt u zich veilig voelen. De gratis Veilig Wonen-check van Onze Klusvrouw helpt u daarbij.

Veilig wonen-check van de FlorencePas | Florence

Gratis check van uw veiligheid in huis

Met de Veilig Wonen-check wordt uw woning gecontroleerd op veiligheid door Onze Klusvrouw. Hiervoor komt Dunja, Alexandra of Femke kosteloos bij u langs. Zij zijn professionele klusvrouwen die graag meedenken. De klusvrouw kijkt naar het valgevaar, de brandveiligheid en de inbraakpreventie in en rond uw woning. Dat doen ze aan de hand van een lijst met ongeveer vijftig punten. Er wordt gekeken naar onder meer uw verlichting, eventuele losliggende kleedjes, de gladheid van uw badkamervloer en of er beugels nodig zijn in uw badkamer, toilet of aan uw deurkozijn. Onze Klusvrouw is op de hoogte van de laatste innovaties en kan u zo goed adviseren.

Veilig wonen een comfortabel gevoel

Na de check geeft Onze Klusvrouw u een adviesrapport. U kunt, als u dat wilt, direct de benodigde veiligheidsproducten aanschaffen. Onze Klusvrouw biedt een groot assortiment. Eventuele aanpassingen die kunnen bijdragen aan veiliger wonen, voert ze ook graag voor u uit. Denk aan het plaatsen van steunen, beugels en extra trapleuningen of het antislip maken van uw douchevloer. Onze Klusvrouw komt altijd met creatieve oplossingen waaraan u misschien zelf nog niet had gedacht. Zo behoudt u uw zelfredzaamheid.

Aanvragen Veilig Wonen-check

Met uw FlorencePas is de Veilig Wonen-check gratis. Voor het plaatsen van hulpmiddelen en gerelateerde aanpassingen wordt het speciale uurtarief van 45 euro gehanteerd. U krijgt op de aanschaf van de veiligheidsproducten 10 procent korting. Heeft u interesse in de Veilig Wonen-check? U kunt direct contact opnemen met Onze Klusvrouw via: 

 

Wilt u eerst meer informatie hebben? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met de FlorencePas via florencepas@florence.nl en 070 - 41 31 000 (optie 4).

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.