Zorgarrangement Handige Hulpmiddelen

Met de inzet van handige hulpmiddelen kunt u minder afhankelijk zijn van de thuiszorg. De FlorencePas helpt u daarbij.

Zorgarrangement Handige Hulpmiddelen

Eigen regie met handige hulpmiddelen

Iedereen wil natuurlijk het liefst onafhankelijk zijn. Toch ontstaan er soms situaties waarbij u wat hulp of de thuiszorg nodig heeft. Dankzij de inzet van hulpmiddelen kunt u mogelijk minder afhankelijk zijn van de thuiszorg of anderen. Samen met de thuiszorg van Florence en Medipoint biedt de FlorencePas u het zorgarrangement Handige Hulpmiddelen. Daarmee regelt u veel dingen zelf.

Niet wachten dankzij gebruik hulpmiddelen

Het zorgarrangement biedt meerdere handige hulpmiddelen. Denkt u aan een oogdruppelbril, een hulpmiddel om steunkousen aan te trekken, een extra lange schoenlepel, elastische schoenveters en een washulp voor uw rug en voeten. Dankzij deze hulpmiddelen hoeft u niet te wachten op de thuiszorg of mantelzorger, maar regelt u veel dingen zelf.

Meer informatie over Handige Hulpmiddelen

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact op met de wijkverpleegkundige in uw wijk. Dat kunt doen via het Florence Contact Centrum: 070 - 41 31 000. Als u een artikel wilt aanschaffen, dan kan de wijkverpleegkundige u hierbij helpen. De FlorencePas en Medipoint geven u 10 procent korting op de aanschaf van een handig hulpmiddel.