Kijksluiter: begrijpelijke bijsluiter

Gebruikt u wel eens medicijnen? Veel mensen vinden de bijsluiter best ingewikkeld. Daarom is er nu ook Kijksluiter.

Kijksluiter: uw bijsluiter in begrijpelijke taal

Begrijpelijke spreektaal

Kijksluiter is een korte animatievideo die de belangrijkste informatie uit de bijsluiter in begrijpelijke spreektaal uitlegt. Kijksluiter bevat alleen informatie die voor u relevant is en geeft antwoord op vragen zoals: waarvoor moet ik het medicijn gebruiken, wat kan ik ervan verwachten en waar moet ik op letten?

Gratis toegang tot kijksluiterwebsite

Als FlorencePashouder krijgt u gratis toegang tot de kijksluiterwebsite. Wanner u bent ingelogd kunt u al uw kijksluiters bewaren in een handig overzicht. Zo kunt u ze eenvoudig nog een keer bekijken.

Gebruikmaken van de Kijksluiter

Wilt u gebruikmaken van de Kijksluiterwebsite? Klik dan hier om direct een kijksluiter van uw medicijn te bekijken. Bekijkt u uw Kijksluiter liever op uw mobiele telefoon of tablet? Dan is er ook een mobiele app die u kunt downloaden in de Google Playstore of de Appstore.

 

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.