Verpleegartikelen en hulpmiddelen

Met diverse hulpmiddelen kunt u uw leven comfortabeler maken. De FlorencePas helpt u verder.

Verpleegartikelen en hulpmiddelen

Hulpmiddelen: lenen, huren of kopen

Met uw FlorencePas kunt u voor verpleegartikelen en hulpmiddelen terecht bij Medipoint, de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Bij Medipoint kunt u hulpmiddelen lenen, huren of kopen. Denkt u aan rolstoelen, krukken, douchestoelen en bedden. Medipoint heeft een uitleenpunt in het HagaZiekenhuis. U kunt ook altijd terecht op de website die is voorzien van een webshop. Medipoint geeft u persoonlijk advies.

Advies aan huis over hulpmiddelen

Lukt het u niet om in de winkel langs te komen en vindt u het lastig om online de juiste hulpmiddelen of verpleegartikelen uit te zoeken? Dan kunt u altijd gebruikmaken van de Medipoint Thuisservice. Daarmee komt een adviseur bij u langs. Samen met u wordt er besproken wat precies uw hulpvraag is en welke producten u daarbij kunnen helpen. U krijgt meer uitleg over welke mogelijkheden er zijn. Medipoint brengt de oplossingen natuurlijk ook bij u aan huis. Heeft u bijvoorbeeld een scootmobiel nodig, dan helpt Medipoint door met een aantal modellen bij u langs te komen. Zo kunt u proberen wat voor u het beste is, voordat u overgaat tot een aankoop.

Rollator laten controleren

Bij het uitleenpunt in het HagaZiekenhuis kunt u elke eerste woensdag van de maand uw rollator laten controleren. Er wordt dan door een medewerker met kennis van rollators gekeken of alles nog goed is afgesteld. Zo weet u zeker dat u zich veilig en in een goede houding met uw rollator voortbeweegt.

Meer informatie en voordelen met uw FlorencePas

Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op uw huur en aankoop bij Medipoint. U kunt met uw FlorencePas ook hulpmiddelen gratis lenen. Daarnaast ontvangt u exclusieve aanbiedingen. Kijkt u voor meer informatie op www.medipoint.nl. Voor vragen, advies of een afspraak met de Medipoint Thuisservice kunt contact opnemen via 088 - 102 01 00.