Over de FlorencePas

De FlorencePas maakt het u gemakkelijk! In uw eigen huis of bij u in de buurt. Naast dat u kunt gebruikmaken van handige diensten en services ontvangt u vier keer per jaar de VanPaskrant. Zes keer per jaar krijgt u de digitale nieuwsbrief boordevol informatie over onze producten en diensten. Dat komt altijd van pas!

Zorggerelateerde services en diensten 

De FlorencePas is een zorggerelateerde pas waarmee het voor u makkelijker wordt gemaakt om zelfstandig thuis te blijven wonen. De FlorencePas biedt allerlei diensten en services bij u aan huis. Denkt u aan een kapper, een opticien, een pedicure, maar ook aan administratieve ondersteuning, een was- en stomerijservice, schoenenverkoop en mantelzorgondersteuning. Met de handige diensten en services van de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit.

Hulp in huis en extra medische zorg

Soms heeft u hulp in huis nodig of extra medische zorg om thuis te kunnen blijven wonen. Ook op het gebied van uw gezondheid biedt de FlorencePas uitkomst. Denkt u aan particuliere huishoudelijke zorg en diverse hulp- en verpleegartikelen. Heeft u tijdelijk extra hulp nodig? Dan biedt de FlorencePas u met het zorgarrangement Comfortabel Thuis passende ondersteuning. U kunt met uw FlorencePas ook tijdelijk bij Florence logeren. U ontvangt op onze locaties de zorg die u nodig heeft.

Eropuit met de FlorencePas

Omdat het natuurlijk ook goed voor uw gezondheid en welbevinden is om er af en toe even lekker opuit te gaan, biedt de FlorencePas u regelmatig exclusieve uitstapjes aan. U kunt hiervoor de Eropuit-pagina in de gaten houden.

Kosten en aanvragen FlorencePas

De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. Wilt u de pas aanvragen? Dat kan heel het jaar met het aanvraagformulier Florencepas . Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

Meer informatie

  • U kunt de kosten voor de FlorencePas betalen via een doorlopende machtiging die u kunt invullen op het aanvraagformulier. Hiermee geeft u ons toestemming het bedrag jaarlijks van uw rekening af te schrijven. 
  • In de algemene voorwaarden leest u meer over de FlorencePas.
  • Bekijkt u ook het jaaroverzicht van de FlorencePas. Hierin leest u onder meer van welke diensten er het afgelopen jaar het meest gebruik werd gemaakt.