Klussendienst aan huis

Het onderhoud aan een woning staat nooit stil. U schakelt hiervoor heel eenvoudig de klussendienst aan huis van de FlorencePas in.

Klussendienst aan huis

Klussendienst aan huis van de FlorencePas

Welke klus er ook bij u thuis moet worden gedaan, de FlorencePas biedt altijd de oplossing. Wij hebben afspraken met drie betrouwbare onderhoudsbedrijven. Zij kunnen kleine en grote klussen voor u uitvoeren. Denkt u aan behangen, laminaat leggen, het ophangen van een schilderij of loodgieterswerkzaamheden. Omdat u in het bezit bent van een FlorencePas worden de klusjes aan huis tegen een voordeliger tarief aangeboden.

Kleine bouw- en verbouwwerkzaamheden

Voor kleine bouw- of verbouwwerkzaamheden, zoals verven (binnen en buiten), behangen, laminaat leggen, aanpassing aan uw woning of het ophangen van een schilderij, kunt u een beroep doen op aannemersbedrijf De Timmerman. Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op het uurtarief. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met Michel Volk van aannemersbedrijf De Timmerman, via 06 – 40 78 07 06 of famvolk@hetnet.nl

Reparaties en groter onderhoud

Loodgieter- en onderhoudsbedrijf Michel Olsthoorn voert diverse reparaties uit. Ook voor groter onderhoud aan uw woning kunt u een beroep doen op deze klussendienst aan huis. Met uw FlorencePas krijgt u 5 procent korting op het uurtarief. Materiaalkosten worden apart in rekening gebracht. Het werkgebied is Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Voor het opvragen van een offerte of meer informatie kunt u mailen naar molsthoorn@live.nl of bellen met 071 - 561 91 22 of 06 - 51 78 73 39.

Kleinere klussen in en rond huis

De FlorencePas heeft ook een eigen klusvrouw: Alexandra Goes helpt u met al uw kleinere klussen in en rond huis. Denkt u aan het ophangen van een lamp of een schilderij, schilderwerk of het ordenen van uw schuur. Alexandra Goes biedt uitkomst. Zij helpt u bij elke klus en denkt mee om tot de de ideale oplossing te komen. Zij komt met haar bus vol gereedschap en de juiste schroeven naar u toegereden. Zo helpt ze u bij elke klus. Als u een klusje heeft voor de klusvrouw van de FlorencePas, dan kunt u direct contact met Alexandra Goes opnemen via 06 - 17 12 78 96 of info@onzeklusvrouw.nl. Met uw FlorencePas krijgt u 10 procent korting op het uurtarief. Kijkt u voor meer informatie ook eens op de website van Alexandra Goes: www.onzeklusvrouw.nl

FlorencePas aanvragen

De FlorencePas kost u € 25,- euro per jaar. U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen. Telefonisch aanvragen kan ook via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.