Klussendienst aan huis

Het onderhoud aan een woning staat nooit stil. U schakelt hiervoor heel eenvoudig de klussendienst aan huis van de FlorencePas in.

Klussendienst aan huis

Klussendienst aan huis van de FlorencePas

Welke klus er ook bij u thuis moet worden gedaan, de FlorencePas biedt altijd de oplossing. Wij hebben afspraken met betrouwbare onderhoudsbedrijven. Zij kunnen kleine en grote klussen voor u uitvoeren. Denkt u aan behangen, laminaat leggen, het ophangen van een schilderij of loodgieterswerkzaamheden. Omdat u in het bezit bent van een FlorencePas worden de klusjes aan huis tegen een voordeliger tarief aangeboden.

Reparaties en groter onderhoud

Loodgieter- en onderhoudsbedrijf Michel Olsthoorn voert diverse reparaties uit. Ook voor groter onderhoud aan uw woning kunt u een beroep doen op deze klussendienst aan huis. Met uw FlorencePas betaalt u 25 euro voorrijkosten en het speciale uurtarief van 50 euro, inclusief btw. Materiaalkosten worden apart in rekening gebracht. Het werkgebied is Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Voor het opvragen van een offerte of meer informatie kunt u mailen naar molsthoorn@live.nl of bellen met 06 - 51 78 73 39.

Klussen in en om het huis

De FlorencePas werkt ook samen met het team van Onze Klusvrouw. De professionele klusvrouwen Dunja, Femke, Christine en Alexandra helpen u met al uw klussen in en om het huis. Ze hebben oog voor slimme en praktische oplossingen. Op die manier kunt u zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen. Voor schilder-, behang- en tuinklussen kunt u eveneens bij Onze Klusvrouw terecht. Loodgieterswerk is ook mogelijk. Voor bijvoorbeeld het monteren van een verhoogd toilet draait Onze Klusvrouw haar hand niet om. Met uw FlorencePas krijgt u 4 euro korting op het uurtarief van 49 euro. Op het aanpassen en plaatsen van hulpmiddelen krijgt u zelfs 10 euro korting. En als Onze Klusvrouw er dan toch is, voert zij direct een gratis Veilig Woning-check uit. Kijk op www.onzeklusvrouw.nl of stuur een mail naar info@onzeklusvrouw.nl.

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 27,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.