Klussendienst aan huis

Het onderhoud aan een woning staat nooit stil. U schakelt hiervoor heel eenvoudig de klussendienst aan huis van de FlorencePas in.

Klussendienst aan huis

Klussendienst aan huis van de FlorencePas

Welke klus er ook bij u thuis moet worden gedaan, de FlorencePas biedt altijd de oplossing. Wij hebben afspraken met drie betrouwbare onderhoudsbedrijven. Zij kunnen kleine en grote klussen voor u uitvoeren. Denkt u aan behangen, laminaat leggen, het ophangen van een schilderij of loodgieterswerkzaamheden. Omdat u in het bezit bent van een FlorencePas worden de klusjes aan huis tegen een voordeliger tarief aangeboden.

Kleine bouw- en verbouwwerkzaamheden

Voor kleine bouw- of verbouwwerkzaamheden, zoals verven (binnen en buiten), behangen, laminaat leggen, aanpassing aan uw woning of het ophangen van een schilderij, kunt u een beroep doen op Mike Volk. Met uw FlorencePas betaalt u het speciale uurtarief van 39 euro, inclusief btw. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met Mike Volk van het bedrijf De Timmerman, via 06 - 40 78 07 06 of famvolk@hetnet.nl

Reparaties en groter onderhoud

Loodgieter- en onderhoudsbedrijf Michel Olsthoorn voert diverse reparaties uit. Ook voor groter onderhoud aan uw woning kunt u een beroep doen op deze klussendienst aan huis. Met uw FlorencePas betaalt u het speciale uurtarief van 45 euro, inclusief btw.  Materiaalkosten worden apart in rekening gebracht. Het werkgebied is Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Voor het opvragen van een offerte of meer informatie kunt u mailen naar molsthoorn@live.nl of bellen met 071 - 561 91 22 of 06 - 51 78 73 39.

Kleinere klussen in en rond huis

De FlorencePas werkt ook samen met het team Onze Klusvrouw in de Zorg. De professionele klusvrouwen helpen u met al uw klussen in en rondom uw huis. Ook hebben ze oog voor slimme en praktische oplossingen zodat u zo lang mogelijk in uw eigen huis kunt blijven wonen. Komt u net uit een verpleeghuis of merkt u dat uw huis veiliger kan voor de toekomst? Onze Klusvrouw in de Zorg biedt uitkomst. Met een bus vol gereedschap en mogelijke hulpmiddelen komt een klusvrouw bij u langs om de oplossing met u te bespreken. Heeft u een klus, dan kunt u contact opnemen met  Alexandra Goes via 06 - 17 12 78 96 of info@onzeklusvrouw.nl. Met uw FlorencePas maakt u gebruik van het speciale uurtarief van 39 euro, inclusief btw. Kijk voor meer informatie op www.onzeklusvrouw.nl.

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 25,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor automatische incasso) toegestuurd.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.