Opticien aan huis

Is het voor u lastig om naar de opticien te gaan? Met uw FlorencePas regelt u een opticien aan huis. Wel zo handig.

Opticien aan huis

Opticien komt bij u thuis

De FlorencePas werkt samen met de Nederlandse Huisopticiens. Deze opticiens doen hetzelfde als de reguliere opticien die u in de winkelstraten tegenkomt, maar dan bij u thuis. De opticien aan huis kan ook een oogdrukmeting uitvoeren. Daarnaast beschikken de Nederlandse Huisopticiens over medewerkers die specifiek advies kunnen geven aan mensen met een visuele handicap, bijvoorbeeld over het gebruik van een loep of een leescomputer. De opticien komt aan huis in heel het werkgebied van Florence: Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak met de opticien aan huis belt u met de Nederlandse Huisopticiens via 0900 - 230 00 23. Met uw FlorencePas krijgt u 15 procent korting op de aanschaf van brilglazen en montuur. U krijgt daarnaast een gratis oog- en oogdrukmeting. U betaalt geen voorrijkosten. Het afstellen van uw bril en kleine reparaties zijn gratis. De Nederlandse Huisopticiens verstrekken geen contactlenzen.

 

FlorencePas aanvragen

  • De FlorencePas kost 28,50 euro per jaar. 
  • U kunt gedurende het hele jaar de FlorencePas aanvragen.
  • U regelt dit online door onderstaand formulier in te vullen. U geeft daarmee ook direct een machtiging voor de automatische incasso.
  • Heeft u geen e-mailadres of wilt u uw bankgegevens liever niet online aan ons doorgeven? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 41 31 000 (optie 4). U krijgt dan een inschrijf- en een SEPA-formulier (voor de automatische incasso) toegestuurd.
  • Lees ook de algemene voorwaarden van de FlorencePas.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.