Bijeenkomsten in de buurt

Tijdens speciale bijeenkomsten kunt u in gesprek met anderen en informatie uitwisselen.

Alzheimer Cafés in de buurt

Maandelijks Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een maandelijkse informele bijeenkomst voor mensen met dementie, hun partners, hun familie, hun mantelzorgers en hulpverleners en andere belangstellenden. Tijdens elk Alzheimer Café staat een thema centraal dat door een deskundige of filmpresentatie wordt ingeleid. Bezoekers kunnen daarnaast ideeën, ervaringen en informatie met elkaar uitwisselen. De toegang is gratis. U hoeft zich niet aan te melden. Florence werkt samen met de afdeling Haaglanden van Alzheimer Nederland in het organiseren van een Alzheimer Café op verschillende locaties in de regio. U vindt een overzicht van de komende bijeenkomsten op de website van Alzheimer Nederland, regio Haaglanden. 

Maandelijks Mantelzorgcafé MOM

Het Mantelzorgcafé MOM (Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers) is een initiatief van de zorg- en welzijnsorganisaties in Leidschendam-Voorburg. Florence, Welzijn oud en jong (Woej) en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH) zijn hiervoor een samenwerkingsverband aangegaan. Reden van de oprichting is het groot aantal mantelzorgers dat ondersteuning kan gebruiken. Elke vierde donderdag van de maand vindt het Mantelzorgcafé MOM plaats in bibliotheek Aan de Vliet aan de Koningin Julianalaan 257 in Voorburg. Elke bijeenkomst wordt een ander thema behandeld. Het Mantelzorgcafé is bedoeld voor mensen die mantelzorg verlenen en graag andere mantelzorgers willen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en informatie te delen. Kijkt u voor een overzicht van de bijeenkomsten op de website van bibliotheek Aan de Vliet

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.