Bijeenkomsten mantelzorg bij Florence

In onze ontmoetingscentra houden we regelmatig bijeenkomsten waar u voor ondersteuning terecht kunt.

Bijeenkomsten mantelzorg in ontmoetingscentra Florence

Ontmoetingscentra Florence

Als mantelzorger kunt u voor ondersteuning terecht bij de diverse ontmoetingscentra van Florence. Hier kunt u deelnemen aan contactgroepen, informatiebijeenkomsten en workshops voor mantelzorgers. Daarmee krijgt u praktische hulp aangeboden, een deskundig advies en vindt u een luisterend oor van zorgprofessionals en andere mantelzorgers. Met elkaar kunt u ervaringen uitwisselen. Florence werkt verder samen met Alzheimer Nederland aan het organiseren van Alzheimer Cafés.

Begeleiding en ondersteuning mantelzorgers

Het is daarnaast mogelijk om professionele informatie en advies in te winnen bij de medewerkers van de ontmoetingscentra of eventueel bij de thuiszorgzorgmedewerkers en behandelaren. De gemeenten in de regio bieden meer informatie over lokale initiatieven. Gemeenten waarderen mantelzorg elk op hun eigen manier. De gebeurt vaak op de Dag van de Mantelzorg waarmee mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Ga naar de website van uw eigen gemeente en zoek daar op 'mantelzorg'.

 

 

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.