Taskforce Mantelzorg Den Haag

Als mantelzorger kunt u bij de Taskforce Mantelzorg gratis een begeleidingsgesprek aanvragen. 

Begeleiding vanuit Taskforce Mantelzorg

Taskforce Mantelzorg Den Haag

De Taskforce Mantelzorg Den Haag is een samenwerking van diverse professionals uit Den Haag. WoonZorgcentra Haaglanden (WZH), HWW Zorg, Respect Zorggroep, Evita Zorg en Florence hebben hierin hun krachten gebundeld. Dankzij de gezamenlijke kennis en ervaring kan er goede ondersteuning worden geboden. Alle deelnemende partijen zijn op de hoogte van de mogelijkheden die er voor mantelzorgers zijn. Zij kunnen helpen bij het vinden van de juiste ondersteuning, hulpmiddelen of (respijt)zorg. De Gemeente Den Haag biedt daarnaast informatie over lokale initiatieven op haar eigen website voor mantelzorgers: Den Haag Mantelzorg

Wat kan de Taskforce Mantelzorg voor u betekenen? 

De professionals van Taskforce Mantelzorg Den Haag helpen u als mantelzorger graag in een persoonlijk gesprek op weg met de juiste informatie en advies. Ze kunnen u bijvoorbeeld adviseren over het regelen van (tijdelijke) overname van uw zorgtaken. Ook kunnen zij ondersteunen bij het aanvragen van hulpmiddelen of bijvoorbeeld een mantelzorgparkeervergunning. Een afspraak maken met de Taskforce Mantelzorg Den Haag kunt u regelen via Florence: 070 - 413 10 00.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.