Verpleeghuiszorg Thuis

Verpleeghuisindicatie, maar blijft u het liefst in uw eigen vertrouwde omgeving? Dan is Verpleeghuiszorg Thuis een mooi alternatief.

Verpleeghuiszorg Thuis

Met Verpleeghuiszorg Thuis krijgt u het complete pakket aan zorg dat u in een verpleeghuis zou krijgen, maar dan thuis, in uw eigen, bekende omgeving. Van de was uit de machine halen en boodschappen doen tot medische zorg. En van maaltijden en schoonmaak tot begeleiding bij dagelijkse activiteiten. Met Verpleeghuiszorg Thuis krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft om zo lang mogelijk prettig en veilig thuis te wonen en leven.

Wat houdt Verpleeghuiszorg Thuis precies in?

Verpleeghuiszorg thuis is een alternatief voor verpleeghuisopname. Met een vast team van zorgverleners doen we er alles aan om u zo lang mogelijk van uw vertrouwde thuis te kunnen laten genieten. We kijken naar uw wensen en mogelijkheden en stellen in overleg met u een persoonlijk leefwensplan voor u op. Dit plan beschrijft welke verzorging en verpleging u concreet nodig heeft en hoe u uw dag zo kunt indelen zoals u dat graag wilt. Maatwerk, zodat u het leven kunt leiden dat u zo lief is. 

 

Verpleeghuiszorg Thuis biedt:

 • Verpleging
 • Persoonlijke verzorging
 • Begeleiding bij persoonlijke activiteiten: hulp bij boodschappen, afwas, et cetera
 • Huishoudelijke hulp
 • Dagbesteding
 • Vervoer en begeleiding naar behandeling
 • Logeeropvang: als tijdelijk alternatief voor mantelzorg
 • Maaltijden: vergoeding naar eigen wens in te vullen
 • Alarmering: 24 uur per dag zorg in nabijheid, binnen 30 minuten aanwezig. De alarmering vraagt Florence voor u aan.
 • Wasservice

 

Florence is begonnen met Verpleeghuiszorg Thuis in aanleunwoningen De Panden in Voorburg. Vanuit deze ontwikkelfase is het doel om de dienstverlening stap voor stap uit te breiden, zodat Verpleeghuiszorg Thuis uiteindelijk in de hele regio Haaglanden aangeboden kan worden.

Wat zit er niet in Verpleeghuiszorg Thuis?

 • Voor huisartsenzorg, medisch-specialistische, psychiatrische en farmaceutische zorg, hulpmiddelen en tandheelkundige zorg ontvangt u – conform uw polis – een vergoeding vanuit de Zorgverzekeringswet.
 • Woonkosten betaalt u zelf (gas, water, licht, telefoon etc), zoals u dat gewend bent.
 • Voor eventuele woningaanpassingen kunt u bij uw gemeente een beroep doen op de Wmo.

Eigen bijdrage

Voor Verpleeghuiszorg Thuis betaalt u een eigen bijdrage variërend van € 174,- tot en met € 913,20. Hoe hoog die bijdrage precies is, hangt af van uw persoonlijke situatie: uw inkomen, vermogen en gezinssamenstelling. Wilt u een inschatting maken van de eigen bijdrage die van u wordt verwacht? Gebruik dan de rekenhulp hier.
Kies ‘Hulp of zorg thuis’ en vervolgens ‘Volledig Pakket Thuis’.  
Ook kijkt onze casemanager of wijkverpleegkundige graag met u mee.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Verpleeghuiszorg Thuis? Neem dan gerust contact op met de wijkverpleegkundige of uw casemanager. Bent u benieuwd hoe VPT mevrouw Crauwels bevalt? Lees dan hier haar ervaringen. 

 

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.